60χρονος οδηγός αποφεύγει να τραυματιστεί όταν τρένο έπεσε στο φορτηγό του στο Τσονμπούρι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sawang Uttayan Rescue Team

Τσονμπούρι –

Ένας 60χρονος οδηγός απέφυγε σοβαρούς τραυματισμούς μετά από σύγκρουση τρένου με το φορτηγό του στην περιοχή Phan Thong.

Η αστυνομία Phan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα τη νύχτα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στον δρόμο Nong Tamlueng – Ban Gao στην υποπεριφέρεια Nong Tam Lueng.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό στο δρόμο κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή. Το τρένο βρέθηκε στο σιδηρόδρομο κοντά.

Ο οδηγός φορτηγού, ο κ. Ongart Handee, 60, ο οποίος είχε υποστεί μόνο ελαφρά τραύματα, είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Ήταν πολύ σκοτεινά στο σημείο, χωρίς προειδοποιητικά φώτα ή φράγματα τρένου. Ήμουν στη μέση του σιδηροδρόμου όταν άκουσα την κόρνα του τρένου».

«Προσπάθησα να βιαστώ αλλά ήταν πολύ αργά. Το τρένο έπεσε στο πίσω μέρος του φορτηγού μου. Το φορτηγό ανατράπηκε.» δήλωσε ο Ongart.

Ευτυχώς, ο Ongart δεν τραυματίστηκε και μόνο το πίσω μέρος του φορτηγού του υπέστη σημαντικές ζημιές. Οι αξιωματούχοι του Phan Thong είπαν ότι θα διερευνήσουν γιατί η συγκεκριμένη διάβαση τρένου δεν είχε προειδοποιητικά φώτα, σήματα ή εμπόδια. Το TPN media σημειώνει ότι προηγούμενα σιδηροδρομικά ατυχήματα όπως αυτό είχε ωθήσει αξιωματούχους να πουν ότι θα επιθεωρούσαν τα εμπόδια σε όλη τη χώρα προηγουμένως. Ωστόσο, φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν ήταν όλα τα εμπόδια μέρος της διαδικασίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sawang Uttayan Rescue Team

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.