Διεξήχθη το 150ο ετήσιο φεστιβάλ Chonburi Buffalo, αλλά με πολύ ήπιο τρόπο λόγω ανησυχιών για τον Covid-19-Φωτογραφίες

Τσονμπούρι –

Το ετήσιο Chonburi Buffalo Racing Festival, το 150th Ετήσια Έκδοση, πραγματοποιήθηκε σήμερα (20 Οκτωβρίουth). Ωστόσο, τα γεγονότα έχουν περιοριστεί σε πρωτίστως μόνο βουβαλίσια παρέλαση. Το δημοφιλές μέρος του μεγάλου φεστιβάλ με αγώνες, πωλητές και ατμόσφαιρα φεστιβάλ επίσης δεν λάμβανε χώρα για το κοινό λόγω του Covid19 και της ανησυχίας για τα πλήθη, σύμφωνα με αξιωματούχους του Mueang Chonburi.

Βίντεο από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ:

Το ετήσιο Φεστιβάλ Buffalo Racing του Chonburi (ประเพณีวิ่งควาย) πραγματοποιείται στο τέλος της Βουδιστικής Σαρακοστής κάθε χρόνο με μια παράδοση που χρονολογείται πριν από 150 χρόνια. Το φεστιβάλ είναι μοναδικό και σύμφωνα με τους διοργανωτές το μοναδικό στο είδος του στον κόσμο.

Το φεστιβάλ γιορτάζει την υψηλή θέση που απολαμβάνουν οι βούβαλοι ως το μοναδικό ταϊλανδέζικο σύμβολο της γεωργίας και του αγροτικού τρόπου ζωής της Ταϊλάνδης, ειδικά όσον αφορά τους παραδοσιακούς τρόπους. Ακόμη και μέχρι σήμερα, πολλοί αγρότες της υπαίθρου της Ταϊλάνδης που δεν διαθέτουν κεφάλαια για να επενδύσουν σε πιο σύγχρονες εναλλακτικές, χρησιμοποιούν βουβάλια για αγροτικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένου του Chonburi.

Το φεστιβάλ φέτος είχε μόνο βουβαλίσια παρέλαση και τελετουργική τελετή χωρίς βουβαλοδρομίες λόγω Covid-19. Στην εκδήλωση δεν δόθηκε επίσης πολλή διαφημιστική εκστρατεία ή ανακοινώσεις «προ-κυκλοφορίας», μεταξύ άλλων μέσω των τοπικών μέσων ενημέρωσης, για να αποφευχθεί η προσέλκυση πλήθους στην παρέλαση, απόφαση των διοργανωτών της εκδήλωσης που εξακολουθούσαν να ανησυχούν για την κατάσταση του Covid-19 στο Chonburi Πόλη (Mueang).

 

Η βουβαλοπαρέλαση πραγματοποιήθηκε στις 8:00 π.μ. Στην παρέλαση συμμετείχαν ο επικεφαλής του δήμου Mueang Chonburi κ. Sutikorn Jamroenpanich, η συνοδεία του από αρμόδιους αξιωματούχους και κάτοικοι της περιοχής. Α, και φυσικά, πολλά βουβάλια.

Η ελπίδα είναι ότι το Φεστιβάλ Buffalo του επόμενου έτους θα μπορέσει να ξαναρχίσει με όλες τις κανονικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου του κυρίως δημοφιλούς αγωνιστικού τμήματος.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.