Η καμπάνια της Traveloka "Welcome to Thailand Again": Οδηγώντας εισερχόμενους ταξιδιώτες για να εξερευνήσουν με ασφάλεια την "Καταπληκτική Ταϊλάνδη"

Μπανγκόκ - Χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας σχεδιάζουν να ανοίξουν ξανά τα σύνορά τους σε διεθνείς τουρίστες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει με το πρόγραμμα Sandbox στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας της χώρας. Να συμβάλει στην ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας, Traveloka, η σούπερ-εφαρμογή για ταξίδια και τρόπο ζωής της Νοτιοανατολικής Ασίας με πάνω από 60 εκατομμύρια λήψεις, παρουσιάστηκε «Καλώς ήρθατε ξανά στην Ταϊλάνδη», μια διαφημιστική καμπάνια που προσφέρει ειδικές προσφορές για εισερχόμενους τουρίστες και πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες για να εξερευνήσουν την Ταϊλάνδη με εκπτώσεις έως και 10%, ενώ ταυτόχρονα ενθαρρύνει ασφαλή ταξίδια.

Ο Panicha Thananaken, Country Manager της Traveloka Thailand, είπε,  “Μέσα από τις συνεχείς προσπάθειές μας, η Traveloka έχει επιδείξει τη δέσμευσή της να ενθαρρύνει τα ασφαλή ταξίδια και να ενισχύσει την τουριστική βιομηχανία στην Ταϊλάνδη. Με το αυστηρό σχέδιο για την ενίσχυση του ποσοστού εμβολιασμού, είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η προσπάθεια θα συμβάλει θετικά στην οικονομική ανάκαμψη και ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου του τουριστικού τομέα. Με το 34.7 τοις εκατό (στις 15 Οκτωβρίου 2021) του πληθυσμού να είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένο, στοχεύουμε να φέρουμε διεθνείς επισκέπτες για να εξερευνήσουν με ασφάλεια τη χώρα με το Traveloka. Πιστεύουμε ότι αυτό το πρόγραμμα θα λάβει συντριπτική ανταπόκριση στην αγορά και θα συμβάλει αποτελεσματικά στον τουριστικό τομέα.â€

Δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η Traveloka δεσμεύεται να ενθαρρύνει την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας που περιγράφονται από την κυβέρνηση. “Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι πρέπει ακόμα να παραμείνουμε σε εγρήγορση με τη συνεχιζόμενη πανδημία, εξοπλίσαμε τη λειτουργία εντός εφαρμογής με ένα Σελίδα ασφαλούς ταξιδιού που παρέχει ενημερώσεις πληροφοριών COVID-19 σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τους ταξιδιωτικούς κανονισμούς, τις απαιτήσεις εγγράφων και συμβουλές ασφαλούς ταξιδιού για αναφορά πελατών. Επιπλέον, ενθαρρύνουμε επίσης προληπτικά τους ανθρώπους να εφαρμόζουν αυστηρά πρωτόκολλα υγείας μέσω των δικών μας καναλιών, όπως η πλατφόρμα της Traveloka καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε η Panicha.

Για να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του ταξιδιού και του τρόπου ζωής των πελατών της, η Traveloka παρείχε επίσης μια ενότητα εμπνευσμένου περιεχομένου όπου οι πελάτες μπορούν να εμπνευστούν για το τι να κάνουν και πού να επισκεφτούν στην Ταϊλάνδη. Και για να διευκολύνει την εμπειρία κράτησης για τους πελάτες, η Traveloka προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την υποστήριξη όλων των αναγκών των εισερχόμενων ταξιδιωτών, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων, καταλυμάτων και εμπειριών/αξιοθέατων, μέχρι τις δοκιμές COVID-19 με ειδικές τιμές και κουπόνια:

  • Έκπτωση για πτήσεις εξωτερικού: 10% ή έως 50 ευρώ
  • Έκπτωση για πτήσεις εσωτερικού στην Ταϊλάνδη: έως 200 THB
  • Κουπόνι διαμονής: έως 250 THB
  • Κουπόνι Xperience: έως 200 THB

Το πρόγραμμα Welcome to Thailand Again περιλαμβάνει δημοφιλείς τουριστικές περιοχές που προωθούνται από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης, όπως το Πουκέτ, το Κράμπι, το Σαμούι, η Μπανγκόκ και το Τσιάνγκ Μάι. Οι διεθνείς επισκέπτες που χάνουν να επισκεφθούν την «Καταπληκτική Ταϊλάνδη» μπορούν να απολαύσουν αυτά τα προνόμια από σήμερα έως τον Δεκέμβριο του 2021 μέσω της εφαρμογής Traveloka.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, επισκεφθείτε https://www.traveloka.com/en-en/promotion/welcomethÂ ή σαρώστε τον κωδικό QR παρακάτω για να κάνετε λήψη της εφαρμογής Traveloka.

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου. Οι σκέψεις και οι απόψεις τους είναι δικές τους.

Σχετικά με την Traveloka
Η Traveloka, η υπερεφαρμογή lifestyle της Νοτιοανατολικής Ασίας, παρέχει στους χρήστες πρόσβαση για να ανακαλύψουν και να αγοράσουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων ταξιδιών, τοπικών υπηρεσιών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Traveloka περιλαμβάνει υπηρεσίες κρατήσεων μεταφοράς, όπως εισιτήρια πτήσεων, λεωφορείων και τρένων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές αεροδρομίου, καθώς και πρόσβαση στο μεγαλύτερο απόθεμα καταλυμάτων στη Νοτιοανατολική Ασία, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, διαμερισμάτων, ξενώνων, κατοικιών, θέρετρα και βίλες, καθιστώντας την Traveloka μια πλατφόρμα κρατήσεων με τη μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων και πακέτων.

Η Traveloka είναι επίσης βασικός παίκτης στην κατηγορία τοπικών υπηρεσιών, προσφέροντας κρατήσεις για ένα ευρύ φάσμα τοπικών αξιοθέατων, δραστηριοτήτων, κλινικών ευεξίας και ομορφιάς, γαστρονομικών καταλόγων καθώς και παράδοσης φαγητού. Η Traveloka προσφέρει προϊόντα χρηματοδότησης, πληρωμής και ασφάλισης για να βοηθήσει τους καταναλωτές της Νοτιοανατολικής Ασίας να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες του τρόπου ζωής τους, με εξυπηρέτηση πελατών 24/7 σε τοπικές γλώσσες καθώς και με περισσότερες από 40 διαφορετικές τοπικές μεθόδους πληρωμής. Η υπερεφαρμογή lifestyle της Traveloka έχει ληφθεί περισσότερες από 60 εκατομμύρια φορές, καθιστώντας την την πιο δημοφιλή εφαρμογή κρατήσεων ταξιδιών και τρόπου ζωής στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/