34χρονος οδηγός πέθανε όταν φορτηγό που οδηγούσε σε λάθος λωρίδα έπεσε με τη μηχανή του στο Chonburi

Phan Thong -

Ένας 34χρονος Ταϊλανδός δηλώθηκε νεκρός στο σημείο, αφού ένας οδηγός φορτηγού που προσπάθησε να προσπεράσει ένα άλλο όχημα οδηγώντας στη λάθος λωρίδα, έπεσε με τη μηχανή του στην περιοχή Phan Thong χθες το πρωί (16 Οκτωβρίουth).

Η αστυνομία Phan Thong ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 9:30 π.μ. στην οδό Phan Thong – Marp Pong στην υποπεριφέρεια Marp Pong,

Οι ομάδες έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του κυρίου Surat Boon Ngern, 34 ετών, ο οποίος ήταν αναίσθητος. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξη.

Οι πρώτοι ανταποκριτές εντόπισαν τη μοτοσικλέτα του Surat που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές σε μια δασική περιοχή ακριβώς έξω από το δρόμο. Το φορτηγό με εξίσου βαριές ζημιές ήταν κοντά.

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Worrawit Inkampa, 29 ετών, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, είπε στην αστυνομία του Phan Thong: «Προσπαθούσα να προσπεράσω ένα άλλο όχημα από την αριστερή λωρίδα. Δυστυχώς, έχασα τον έλεγχο του οχήματός μου ενώ προσπαθούσα να το κάνω και δεν είχα προσέξει τον κύριο Σουράτ στη λωρίδα όταν προσπάθησα να προσπεράσω το αυτοκίνητο μπροστά μου. Δεν μπόρεσα να αποφύγω τη σύγκρουση με τον κύριο Σουράτ. Λυπάμαι πολύ για αυτό το ατύχημα».

Ο κ. Worrawit οδηγήθηκε σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα Phan Thong. Η αστυνομία του Phan Thong είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN ότι ο Worrawit αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε θάνατο και μέχρι στιγμής έχει παραδεχτεί τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.