Pattaya Music Festival ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα διεξαχθεί από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο

Πατάγια -

Ο δήμαρχος της πόλης της Πατάγια επιβεβαίωσε ότι το Μουσικό Φεστιβάλ της Πατάγια θα διεξαχθεί από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο, δηλώνοντας ότι η έγκριση έχει δοθεί «κατ' αρχήν» από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αν και ορισμένοι κανόνες για την εκδήλωση εξακολουθούν να ολοκληρώνονται.

Αυτή θα είναι η πρώτη εκδήλωση στην Πατάγια από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους και η μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ταϊλάνδη από εκείνη την ημερομηνία επίσης, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης. Αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες εγχώριους τουρίστες από την ανατολική Ταϊλάνδη και ιδιαίτερα την περιοχή της Μπανγκόκ.

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε χθες (15 Οκτωβρίουth) στον τερματικό σταθμό 21 με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης Pattaya Sonthaya Kunplome και αξιωματούχους του γραφείου της Pattaya Tourism Authority.

Ο δήμαρχος Sonthaya δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, «Η Επιτροπή Ελέγχου Νόσων του Chonburi ενέκρινε τη διεξαγωγή του φεστιβάλ, σε συνδυασμό με τις πολιτικές του CCSA (Κέντρο Διαχείρισης Καταστάσεων Covid-19). Ωστόσο, ανησυχούν για το ενδεχόμενο να έχουν αυστηρές και αυστηρές μετρήσεις Covid-19, όπως έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού ή/και δοκιμών Covid-19 σε σύντομο χρονικό διάστημα για όσους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ».

«Οι συγκεκριμένοι κανόνες εισόδου εξακολουθούν να συζητούνται και τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα, γνωρίζουμε ότι, παρόλο που τα ποσοστά εμβολιασμού είναι υψηλά στην Πατάγια και ανεβαίνουν εβδομαδιαία, πολλοί άνθρωποι δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να κάνουν δεύτερο εμβόλιο για τον Covid-19 και αυτό είναι μέρος των συζητήσεων και των διαδικασιών σκέψης. Χρησιμοποιούμε ως βάση τα επιτυχημένα μουσικά φεστιβάλ του περασμένου έτους στο πλαίσιο των μέτρων Covid-19, με πιθανώς αυστηρότερους κανόνες λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Το Μουσικό Φεστιβάλ Πατάγια φέτος θα είναι υπό το στυλ «New Normal». δήλωσε ο Δήμαρχος.

«Ο προϋπολογισμός για το φεστιβάλ είναι περίπου 30 εκατομμύρια μπατ. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 5 Νοεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 11ου, 2021 τα Σαββατοκύριακα. Το Σαββατοκύριακο της 19ης Νοεμβρίου και της 26ης Νοεμβρίου θα είναι διαφορετικές εκδηλώσεις για το Loy Krathong και το φεστιβάλ πυροτεχνημάτων μας, αλλά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο θα είναι το μουσικό φεστιβάλ που έχει σχεδιαστεί για να φέρει τον εγχώριο τουρισμό καθώς και να προσφέρει ψυχαγωγία σε όλους τους ξένους τουρίστες που φτάνουν αυτή τη στιγμή περίοδος." Συνέχισε ο Δήμαρχος.

«Η πρώτη εβδομάδα θα είναι από τις 5 Νοεμβρίουth στο Νοέμβριο 6th στη σκηνή Pattaya Beach, North Pattaya, Central Pattaya και South Pattaya. Μερικοί από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες μας αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι οι Carabao, Urboy TJ και Polycat."

«Η δεύτερη εβδομάδα θα είναι από τις 12 Νοεμβρίουth στο Νοέμβριο 13th στην παραλία Jomtien και στο Koh Lan στην παραλία Nuan. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που έχουμε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Koh Larn. Οι Toys θα είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες αυτή την εβδομάδα, με πολλούς ακόμη να ανακοινωθούν».

«Η τρίτη εβδομάδα θα είναι από τις 3 Δεκεμβρίουrd μέχρι τον Δεκέμβριο του 4th στο Δημόσιο Πάρκο Lan Poe Naklua. Οι F Hero και Twopee Southside, δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης ραπ, θα είναι τα πρωτοσέλιδα αυτή την εβδομάδα».

«Η τέταρτη εβδομάδα θα είναι από τις 10 Δεκεμβρίουth μέχρι τον Δεκέμβριο του 11th στο Central Pattaya Beach με τους Singto και Lipta να έχουν ήδη ανακοινωθεί.»

«Περισσότεροι από 50 τραγουδιστές και μουσικά συγκροτήματα θα εμφανίζονται κάθε Σαββατοκύριακο σε πολλές σκηνές. Πολλοί καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω τοπικών ΜΜΕ. Η συναυλία θα είναι δωρεάν». Ο Δήμαρχος συνόψισε.

Επιπλέον, το γραφείο δημοσίων σχέσεων της Pattaya ανακοίνωσε την απαγόρευση της πτήσης drones κατά τη διάρκεια του Μουσικού Φεστιβάλ της Pattaya, εκτός από τον εξουσιοδοτημένο τύπο και τα μέσα ενημέρωσης.

Επίσης, οι πωλητές καροτσιών τροφίμων δεν επιτρέπονται στο φεστιβάλ. Όποιος παραβιάζει τους κανόνες θα τιμωρείται με πρόστιμο μέχρι 2,000 μπατ. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι αυτός ο συγκεκριμένος κανόνας δεν ήταν δημοφιλής στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης που συζητούσαν για το φεστιβάλ και δεν είναι σαφές εάν οι πωλητές τροφίμων "σκηνών" θα επιτρέπονται γύρω από χώρους συναυλιών, όπως προηγούμενες εκδηλώσεις. Υπήρξαν ανησυχίες σχετικά με την επιτρεπόμενη κατανάλωση φαγητού και ποτού στην εκδήλωση, καθώς θα απαιτούσε από τους ανθρώπους να κατεβάσουν τις μάσκες. Ωστόσο, η τελική απόφαση για αυτόν τον κανόνα ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα. Τα μέσα ενημέρωσης του TPN έχουν επίσης ενημερωθεί από τους υπεύθυνους σχεδιασμού ότι η εκδήλωση θα είναι ένα «στεγνό» γεγονός όσον αφορά το αλκοόλ, αν και αυτό δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα.

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν επίσης ότι οι αξιωματούχοι δεν μπορούσαν να απαντήσουν εάν θα επιτρεπόταν να ανοίξουν μπαρ, διασκέδαση και νυχτερινή ζωή, τα οποία επί του παρόντος είναι κλειστά από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του φεστιβάλ, δηλώνοντας ότι αυτό είναι απόφαση για την CCSA και όχι τη δική τους .

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.