“Sizzler†Ικανοποιεί: Η παράδοση επιταχύνει την ανάπτυξη του 2021 κατά 20%, εμπιστοσύνη ότι οι απαιτήσεις θα αποκαταστήσουν το τέταρτο τρίμηνο

Μπανγκόκ, 15 Οκτωβρίου 2021 – Η Sizzler προχωρά ως ηγέτης στον κλάδο των εστιατορίων, προωθώντας μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την ενίσχυση και υποστήριξη της ανάπτυξης της νέας καταναλωτικής αγοράς, είτε πρόκειται για τη συνεχή δημιουργία νέων μενού παράλληλα με το μοναδικό premium salad bar είτε για σερβίρισμα φαγητό, παράδοση και παραλαβή.

Επιπλέον, η Sizzler ετοιμάζεται να επεκτείνει τα υποκαταστήματά της στην Μπανγκόκ και σε εθνικό επίπεδο για να υποστηρίξει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών της. Για τα τελευταία τρία τρίμηνα του 2021, η συνολική ανάπτυξη ήταν 20% με σημαντική αύξηση στις πωλήσεις παράδοσης και ο αριθμός των πελατών με φαγητό συνέχισε να αυξάνεται. Ο Sizzler είναι πεπεισμένος ότι το τέταρτο τρίμηνο του 2021, η συνολική κατάσταση θα βελτιωθεί ανάλογα. Πρόσφατα, το Sizzler παρέλασε τα νέα του μενού των 5 «Oktoberfest» για τους λάτρεις του δυτικού φαγητού, συμπεριλαμβανομένων των «Pork Knuckle & Mixed Sausages», «Beer Battered Fish & Chips», «Mixed Sausages & Roasted Potatoes», «Pork Knuckle & Mixed Sausages», «Beer Battered Fish & Chips» Σνίτσελ και «Μικτά Λουκάνικα Πικάντικη Σαλάτα», για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους κατά 20% και να ενισχύσουν τη συνολική αύξηση των πωλήσεων το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Και τα πέντε μενού είναι έτοιμα για όλους να γνωρίσουν την πρωτοτυπία των πιάτων δυτικού τύπου που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά γεμάτα χαρά, στο Sizzler για φαγητό, παράδοση και παραλαβή σε όλα τα υποκαταστήματα από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2021, ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο κ. Kreetakorn Siriatha, Γενικός Διευθυντής της SLRT Limited Company. θυγατρική της The Minor Food Group Plc. χειριστής εστιατορίου με την επωνυμία Sizzler, δηλώνει ότι τα τελευταία τρία τρίμηνα του 2021 ήταν μια άλλη προκλητική περίοδος για την επιβίωση του κλάδου των εστιατορίων κατά τη διάρκεια της κατάστασης του COVID-19. Η Sizzler είναι ένας από τους οργανισμούς στον κλάδο των εστιατορίων που έχουν προσαρμόσει τις δραστηριότητές τους σύμφωνα με τις καταστάσεις και τη συμπεριφορά των πελατών. Τα τελευταία τρία τρίμηνα, οι πωλήσεις παράδοσης του Sizzler έχουν αυξηθεί σημαντικά, καθώς και ο αριθμός των πελατών που επιστρέφουν στο εστιατόριο που συνέχισε να αυξάνεται μετά την ανακούφιση του lockdown. Ως αποτέλεσμα, η συνολική ανάπτυξη ήταν περίπου 20%, διπλασιάστηκε στην αρχή του έτους και τριπλασιάστηκε την ίδια περίοδο κρίσης του περασμένου έτους.

Για αυτό, η κύρια στρατηγική της Sizzler είναι να δημιουργεί συνεχώς νέα μενού όλο το χρόνο για να σερβίρει μια ποικιλία από γευστικές εμπειρίες στους πελάτες της, συνοδευόμενη από το διάσημο premium salad bar και μια φιλική ατμόσφαιρα κατάλληλη για όλους σε κάθε ηλικία. Επιπλέον, η Sizzler έχει προχωρήσει στην επέκταση των υποκαταστημάτων της στην Μπανγκόκ και σε εθνικό επίπεδο για να υποστηρίξει μια μεγάλη ποικιλία πελατών. Για αυτό, μέχρι το τέλος του 2021, η Sizzler είναι έτοιμη να ξεκινήσει τα νέα της υποκαταστήματα στα The Mall Thapra, Robinson Saraburi, Robinson Chachoengsao και Central Sriracha που σερβίρουν φαγητό, παράδοση και παραλαβή. Ταυτόχρονα, η Sizzler κατασκευάζει «Sizzler Cloud Kitchen» σε διάφορες τοποθεσίες όπως το Πανεπιστήμιο Kasetsart, το Prachautid, το Sukhapiban 3 και το Don-Muaeng για να παρέχει ευκολία και γρήγορη παράδοση στους πελάτες.

“Επί του παρόντος, το Sizzler είναι ανοιχτό για φαγητό, παράδοση και παραλαβή και στα 53 υποκαταστήματα σε εθνικό επίπεδο, καθώς και στα δύο υποκαταστήματα του Sizzler To-Go στο Central World και στο Νοσοκομείο της Μπανγκόκ. Αναμένουμε ότι για το υπόλοιπο του 2021, εάν δεν υπάρξει περαιτέρω έξαρση του Covid-19, θετικά, τα εστιατόρια θα μπορούν να λειτουργούν κανονικά εξυπηρετώντας λειτουργία πλήρους εξυπηρέτησης και να συνεχίσουν να αναπτύσσονται ανάλογα. κ. KreetakornΚλειστό Â 

Η κ. Nongchanok Stananonth, Βοηθός Αντιπρόεδρος του Ομίλου Μάρκετινγκ της SLRT Limited Company. θυγατρική της The Minor Food Group Plc. χειριστής εστιατορίου με την επωνυμία Sizzler, αναφέρει ότι μετά την άρση του lockdown, όχι μόνο τα εστιατόρια μπορούν να λειτουργήσουν κανονικά αλλά είναι και το τέλος του χρόνου, η ώρα της χαράς. Το Sizzler, ως εξαιρετικό εστιατόριο που σερβίρει γεύματα και σερβίρει ποιοτικές υπηρεσίες και φαγητό, λάνσαρε τα νέα του μενού «Oktoberfest» με έμπνευση από το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο και το ταξιδιωτικό φεστιβάλ από τη Γερμανία που φιλοξενεί κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. . Η Sizzler δημιούργησε αυτά τα μενού για να προσφέρει την καλύτερη γευστική εμπειρία για όλους σε κάθε περίσταση, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε στον αρχικό προορισμό για να δοκιμάσετε την αυθεντική γεύση του γερμανικού φαγητού, καθώς και να συμμετάσχετε σε αυτό το εορταστικό φεστιβάλ. Ο Sizzler στοχεύει ότι τα μενού του Oktoberfest θα μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις κατά 20% και να ενισχύσουν τη συνολική αύξηση των πωλήσεων το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Το «Oktoberbest» αποτελείται από 5 μενού – 5 στυλ, ξεκινώντας με ένα γνωστό γερμανικό πιάτο «Pork Knuckle & Mixed Sausages», ένα τηγανητό premium χοιρινό κότσι που σερβίρεται με γερμανικά λουκάνικα και salad bar, για δύο, στο 799 μπατ. Ακολουθεί το “Beer Battered Fish & Chips†, ένα γερμανικού τύπου φιλέτο ψαριού με επικάλυψη μπύρας που σερβίρεται με τραγανές πατάτες στα 299 μπατ. Για όσους προτιμούν τα λουκάνικα, μην παραλείψετε το «Μικτά Λουκάνικα & Ψητές Πατάτες με Μπέικον», εισαγόμενα premium γερμανικά λουκάνικα που σερβίρονται με πατατοσαλάτα με τραγανό μπέικον για επιπλέον μπομπονιέρες στα 459 μπατ. Στη συνέχεια, για τους λάτρεις της μπριζόλας, «Χοιρινό σνίτσελ» , μια τεράστια τηγανητή ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με τη μοναδική σάλτσα του Sizzler και μανιτάρια σοτέ στα 369 μπατ. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το “Mixed Sausages Spicy Salad†, μια γερμανική πικάντικη σαλάτα ταϊλανδέζικου στιλ με λουκάνικα με έντονη γεύση, σερβίρεται ως ορεκτικό στα 199 μπατ.

Τα μενού του «Oktoberfest» είναι έτοιμα για όλους να γνωρίσουν την πρωτοτυπία των πιάτων δυτικού τύπου που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά γεμάτα χαρά, στο Sizzler για φαγητό, παράδοση και παραλαβή σε όλα τα υποκαταστήματα από 15 έως 30 Οκτωβρίου Νοέμβριος 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Sizzler στο Τηλ: 02-365-6934 ή επισκεφθείτε τη σελίδα θαυμαστών στο Facebook: www.facebook.com/SizzlerThaiÂ ή ιστότοπος: www.sizzler.co.th

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/