Το Βρετανικό Συμβούλιο συνεργάζεται με το MHESI, ωθώντας 7 ταϊλανδικά πανεπιστήμια στις κορυφαίες κατατάξεις του κόσμου

Μπανγκόκ 14thΟκτώβριος 2021 – Αναπλ. Καθ. Pasit Lorterapong, (Μεσαίο)Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επιστήμης, Έρευνας και Καινοτομίας Μαζί με Κα Helga Stellmacher, (2nd από δεξιά)Διευθυντής του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ταϊλάνδη κυκλοφόρησε το Πανεπιστημιακή κοινοπραξία παγκόσμιας κλάσης Thai-UK, με στόχο να προωθήσει 15 προγράμματα από 7 πανεπιστήμια της Ταϊλάνδης στην κορυφαία κατάταξη του κόσμου.

Η Κοινοπραξία αναμένεται να ηγηθεί της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ τομέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις δύο χώρες, καθώς και να υποστηρίξει το ταξίδι των πανεπιστημίων της Ταϊλάνδης προς την αριστεία στη διδασκαλία, την έρευνα και την ικανότητα καινοτομίας ως βασικούς παράγοντες για την επίτευξη υψηλότερων κατατάξεων στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων. Η έναρξη της κοινοπραξίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Pathumwan Princess Hotel.

 Βλέπεται στην εικόνα (από αριστερά προς τα δεξιά)

  1. Η κα Thidaporn Wareenin, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ταϊλάνδη
  2. κ. Panspermia Aruni, Ανώτερη Ειδική Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Γραφείο Μόνιμου Γραμματέα, MHESI
  3. Αναπλ. Καθ. Pasit Lorterapong, Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας, Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επιστήμης, Έρευνας και Καινοτομίας
  4. Κα Helga Stellmacher, Διευθύντρια του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ταϊλάνδη
  5. Η κα Chanya Tangsuk, Επικεφαλής Εκπαίδευσης και Επιστήμης, του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ταϊλάνδη

 

# # #

Σχετικά με το Βρετανικό Συμβούλιο

Το Βρετανικό Συμβούλιο είναι ο διεθνής οργανισμός του ΗΒ για πολιτιστικές σχέσεις και εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Χτίζουμε συνδέσεις, κατανόηση και εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες μέσω των τεχνών και του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της αγγλικής γλώσσας. Πέρυσι προσεγγίσαμε πάνω από 80 εκατομμύρια άτομα άμεσα και 791 εκατομμύρια άτομα συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών, και μέσω εκπομπών και δημοσιεύσεων. Ιδρύθηκε το 1934, είμαστε μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που διέπεται από τη Βασιλική Χάρτα και ένας δημόσιος οργανισμός του Ηνωμένου Βασιλείου. Λαμβάνουμε μια βασική επιχορήγηση 15 τοις εκατό από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/