Το Βρετανικό Συμβούλιο εγκαινιάζει τα βραβεία «Study UK Alumni Awards 2021-22» για να γιορτάσει τα επιτεύγματα των αποφοίτων του Ηνωμένου Βασιλείου

Μπανγκόκ 14 Οκτωβρίου 2021 – Το Βρετανικό Συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον όγδοο χρόνο του προγράμματος του «Study UK Alumni Awards» που γιορτάζει τα εξαιρετικά επιτεύγματα των αποφοίτων του Ηνωμένου Βασιλείου σε όλο τον κόσμο.

Οι νικητές των βραβείων και οι φιναλίστ είναι ηγέτες στους τομείς τους που έχουν χρησιμοποιήσει την εμπειρία τους από σπουδές σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για να συνεισφέρουν θετικά στις κοινότητές τους, τις βιομηχανίες και τις χώρες τους. Οι φετινές κατηγορίες βραβείων περιλαμβάνουν επιστήμη και βιωσιμότητα, επιχειρήσεις και καινοτομία, δημιουργικότητα και πολιτισμό και κοινωνική δράση. Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα λάβει ένα ταμείο επαγγελματικής ανάπτυξης 45,000 THB, την ευκαιρία να δημιουργήσει επαγγελματικά δίκτυα και επιχειρηματικές συνδέσεις και μια αποκλειστική συνάντηση με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ταϊλάνδη και τον διευθυντή του British Council Thailand. Όλοι οι επιλέξιμοι υποψήφιοι θα υποβληθούν επίσης για τα παγκόσμια βραβεία αποφοίτων του Ηνωμένου Βασιλείου 2021-22.

Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων λήγει στις 29 Οκτωβρίου 2021. Για πλήρεις λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας www.britishcouncil.or.th και τη σελίδα θαυμαστών μας στο Facebook «British Council Thailand».

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/