Το Aquella Golf & Country Club προωθεί την ανάπτυξη για να προετοιμαστεί για το μεγάλο άνοιγμα του

Phang Nga, 15 Οκτωβρίου 2021 - Το Aquella Project προωθεί την ανάπτυξη του Aquella Golf & Country Club για να προετοιμαστεί για το μεγάλο άνοιγμα του γηπέδου πρωταθλήματος και του μίνι γκολφ καθώς η Ταϊλάνδη σχεδιάζει να ανοίξει τα σύνορά της από τον Οκτώβριο. Προτεραιότητα παραμένει η δημιουργία της υψηλότερης εμπειρίας υγείας και ασφάλειας για τους επισκέπτες μέχρι το πρότυπο SHA Plus.

Το Aquella Golf & Country Club, ένα γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος 72, 7000+ αυλών με 18 τρύπες που αγκαλιάζουν την ακτογραμμή του Andaman, είναι το κεντρικό στοιχείο του Aquella Project που καταλαμβάνει 1,075 rai στην περιοχή Tai Muang της επαρχίας Phang Nga. Η διαχείριση της εγκατάστασης γίνεται από την Absolute Golf Services (AGS), η οποία έχει θέσει ως στόχο να γίνει ένα από τα κορυφαία γήπεδα στην Ταϊλάνδη και την Ασία.

Ο σύλλογος άνοιξε τις πόρτες του, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν την απαράμιλλη διάταξη των γηπέδων από τον Αύγουστο, και έχει λάβει αξιοσημείωτα σχόλια τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους παίκτες γκολφ. Ενώ το γήπεδο χτίστηκε στην περιοχή που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Λέσχη Γκολφ Tai Muang, το Aquella επανασχεδιάστηκε πλήρως και έχει αποκτήσει τη δική του μοναδική ταυτότητα. Η εγκατάσταση του έργου εκτείνεται σε πάνω από 2 χιλιόμετρα κατά μήκος της ακτογραμμής Phang Nga όπου θα κατασκευαστούν πολυτελείς βίλες, συγκυριαρχίες, παραθαλάσσια θέρετρα, ένα beach club και πολλές άλλες εγκαταστάσεις στο εγγύς μέλλον.

Η Absolute Golf Services είναι ένας διάσημος οργανισμός διαχείρισης και συμβουλευτικών υπηρεσιών γκολφ και αναψυχής με έδρα την Μπανγκόκ με πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας στην περιοχή. Η AGS επιλέχθηκε να διαχειριστεί το Aquella Golf and Country Club στα τέλη του 2019 και έκτοτε η κύρια εστίασή της ήταν η ανάπτυξη των θεαματικών εγκαταστάσεων του κλαμπ και του γηπέδου γκολφ πρωταθλήματος με άψογη διάταξη και ασυναγώνιστες επιφάνειες παιχνιδιού. Ως επίκεντρο για το υπόλοιπο του 2021, η AGS σχεδιάζει να ολοκληρώσει τη δημιουργία των γύρω εγκαταστάσεων εξάσκησης και ενός γηπέδου μίνι γκολφ. Το γυμναστήριο και το σπα έχουν πλέον τελειώσει και θα λειτουργήσουν το 2022, ενώ πρόσθετες εξελίξεις θα περιλαμβάνουν πισίνες και πολλά εστιατόρια που θα ολοκληρωθούν καθώς αναπτύσσεται το γενικό σχέδιο.

Αναμφίβολα, η πανδημία Covid-19 έχει πλήξει την τουριστική βιομηχανία στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας του γκολφ, λόγω της έλλειψης εισερχόμενων τουριστών. Αυτό δημιούργησε μια δύσκολη κατάσταση για πολλά γήπεδα γκολφ στην Ταϊλάνδη, όπου η βιομηχανία του γκολφ ήταν ήδη εξαιρετικά ανταγωνιστική. Ο James Shippey, Διευθύνων Σύμβουλος της Absolute Golf Services, μοιράστηκε την άποψή του για τη διαχείριση γηπέδων γκολφ υπό τέτοιες συνθήκες,

«Για να γίνει αντιληπτό και αποδεκτό με μεγάλη εκτίμηση ένα γήπεδο γκολφ, υπάρχουν πολλές σημαντικές πτυχές που πρέπει να παραδοθούν σωστά, εκτός από τη διάταξη και την κατάσταση του γηπέδου. Εξίσου σημαντική με τις επιφάνειες παιχνιδιού είναι η πλευρά εξυπηρέτησης ολόκληρης της εμπειρίας του γκολφ κλαμπ, η οποία απαιτεί αφοσιωμένη και εστιασμένη διαχείριση, μαζί με αφοσιωμένες ομάδες. Ενώ η πανδημία εξακολουθεί να επηρεάζει πολύ τη ζωή μας και τη βιομηχανία του γκολφ, οι ομάδες διαχείρισης συλλόγων θα πρέπει να επικεντρωθούν στις πιο επείγουσες επιχειρησιακές τους ανάγκες και να αναζητήσουν νέους και καινοτόμους τρόπους δημιουργίας εσόδων για να εξασφαλίσουν κερδοφορία σε ιδιοκτήτες και επενδυτές. Ίσως, αυτό θα μπορούσε να έχει να κάνει με τη βελτίωση και τη δημιουργία ασυναγώνιστων εμπειριών πελατών με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και τη βελτίωση των επαναλαμβανόμενων εργασιών. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι με το οποίο πολλά μαθήματα δυσκολεύονται να συμβιβαστούν, καθώς πολλοί επικεντρώνονται μόνο σε χαμηλότερα ποσοστά για να προσελκύσουν παίκτες γκολφ, κάτι που αναμφίβολα μετατοπίζει τα έσοδα και αποδυναμώνει τη βιομηχανία, αν και είναι καλά νέα για τον παίκτη του γκολφ. Αντιμετωπίζουμε πραγματικά δύσκολες στιγμές ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο ανήκετε, γι' αυτό η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να ανέβει στο "tee" και να βοηθήσει όσο περισσότερα γήπεδα γκολφ μπορούμε προκειμένου να επιταχύνουμε την ανάκαμψη της επιχείρησης, όπως βγαίνουμε από το επιπτώσεις της πανδημίας». Η AGS προσφέρει επίσης δωρεάν συμβουλές για έως και 30 ημέρες.

 

«Σε ό,τι αφορά το Aquella Golf & Country Club, το αποκορύφωμα, φυσικά, είναι η τοποθεσία του, η οποία έχει θέα στην όμορφη Θάλασσα Ανταμάν. Καθώς παίζετε στην όμορφη διαδρομή, σας καλωσορίζουν η θέα στο βουνό, την παραλία και τον ωκεανό. Είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς οι συνθήκες ανέμου είναι συνηθισμένες κατά μήκος της ακτογραμμής, ενώ οι διάδρομοι είναι αρκετά στενοί και καλά φυλαγμένοι από στρατηγικά τοποθετημένες αποθήκες. Οι πράσινοι είναι αρκετά μικροί, οπότε εκεί η διαχείριση των μαθημάτων θα είναι καθοριστική για να σκοράρει καλά. Καθώς η κατάσταση της πανδημίας βελτιώνεται, ελπίζουμε να έχουμε περισσότερους εγχώριους επισκέπτες και διεθνείς τουρίστες. Το Aquella βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όλους τους παίκτες γκολφ που θέλουν να ζήσουν κάτι ξεχωριστό, καθώς το γήπεδο απέχει μόλις 25-30 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ», δήλωσε ο James Shippey .

Οι χαλαροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί έχουν ανακοινωθεί από την τοπική κυβέρνηση για να επιτρέψουν τη δωρεάν μετακίνηση μεταξύ Πουκέτ και Phang Nga για μια βολική επίσκεψη στο Aquella Golf & Country Club μέσω της γέφυρας Sarisin. Για όσους παίκτες του γκολφ ενδιαφέρονται να έρθουν για να ζήσουν τον παράδεισο του γκολφ Andaman, ο σύλλογος προσφέρει τώρα χαμηλότερες τιμές για τους κατοίκους της Ταϊλάνδης από μόνο 1,650 μπατ και τουρίστες από 1,750 μπατ. Οι προαναφερθείσες τιμές περιλαμβάνουν πράσινη χρέωση 18 οπών, αμοιβή κουπονιού και καλάθι γκολφ εξοπλισμένο με Visage GPS, μαζί με έναν δίσκο με μπάλες εξάσκησης. Διατίθενται ειδικές τιμές συνδρομής για νωρίς, μόνο από 99,000 μπατ ετησίως ανά άτομο και για παιδιά κάτω των 18 ετών από 25,000 μπατ ανά έτος ανά παιδί. Η εταιρική συνδρομή ξεκινά από 175,000 μπατ ετησίως. Αυτές οι τιμές για πρώιμη ηλικία ισχύουν μόνο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2021. Για περισσότερες λεπτομέρειες και ερωτήσεις σχετικά με τη συνδρομή, επικοινωνήστε με το γραφείο μελών μας στο Τηλ. 076-679-308 ή στείλτε μας email στο Membership@aquellagolf.com.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/