Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι διέταξε περισσότερο προσωρινό στοχευμένο κλείσιμο στρατοπέδων εργασίας και εργοταξίων στο Banglamung και το Sattahip σχετικά με τον Covid-19

Ο Κυβερνήτης Chonburi, Phakkhrathon Thianchai, ανακοίνωσε σήμερα (15 Οκτωβρίουth) το προσωρινό κλείσιμο των στρατοπέδων εργασίας και των εργοταξίων στο Banglamung και το Sattahip.

Η παραγγελία αναρτήθηκε από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Chonburi σήμερα. Οι εντολές καταλήγουν: «Πολλά επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 βρέθηκαν σε στρατόπεδα εργασίας και εργοτάξια στην περιοχή Banglamung και Sattahip».

«Για να ελεγχθεί η εξάπλωση του ιού, η επιτροπή μεταδοτικών ασθενειών του Chonburi διέταξε το ακόλουθο προσωρινό κλείσιμο των παρακάτω χώρων».

«1. Κατασκήνωση εργασίας της εταιρείας AP 2014 στο εργοτάξιο του έργου Nongprue και Wyndham Garden Irin στο Bangsaray, Sattahip από τις 13 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου.

Οι παραγγελίες, στα Ταϊλανδέζικα, είναι παρακάτω.

«2. Κατασκήνωση εργασίας της εταιρείας Ang Thong Building και του εργοταξίου του έργου συγκυριαρχίας Empire Tower στο Nongprue, Banglamung από σήμερα (15 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου).

«Όποιοι απαραίτητοι λόγοι για να εισέλθετε ή να βγείτε πρέπει να έχουν άδεια από έναν υπάλληλο δημόσιας υγείας του Chonburi. Οι ιδιοκτήτες και οι χειριστές πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις εντολές.»

Οι παραγγελίες, στα Ταϊλανδέζικα, είναι παρακάτω.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.