Ο Russell Crowe επισκέπτεται την Ταϊλάνδη και λέει την εμπειρία του Phuket Sandbox, προκαλώντας ενθουσιασμό σε όλα τα κοινωνικά μέσα της Ταϊλάνδης

Εθνική -

Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Ράσελ Κρόου επισκέφτηκε την Ταϊλάνδη για τα γυρίσματα μιας ταινίας για τον πόλεμο του Βιετνάμ με τίτλο "The Greatest Beer Run Ever", σηματοδοτώντας αυτό που οι αξιωματούχοι της Ταϊλάνδης αποκαλούν την πρώτη μεγάλη διεθνή διασημότητα που ταξίδεψε στη χώρα και έκανε αίτηση για το Phuket Sandbox κατά τη διάρκεια του Covid-19. πανδημία.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε τις εμπειρίες και τις φωτογραφίες του ενώ βρισκόταν σε καραντίνα στο Phuket Sandbox στον λογαριασμό του στο Twitter στις 11 Οκτωβρίου, εξηγώντας απλώς τη διαδικασία καραντίνας και πώς λειτουργεί το Sandbox στην Ταϊλάνδη. Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι από τότε που ο ηθοποιός δημοσίευσε αυτές τις δηλώσεις κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, ένα σημαντικό σημείο είναι ότι κάποιος χρειάζεται να μπει σε καραντίνα μόνο για 7 ημέρες και λιγότερες εξετάσεις.

Ο Russell μοιράστηκε επίσης τις φωτογραφίες και τις selfies του με διάσημα εικονίδια και ορόσημα όπως Tuk-Tuks, κινεζικά ιερά και Kanlayanamit Temple, ενώ επισκεπτόταν την Μπανγκόκ από χθες.

Ωστόσο, ένα tweet που απαθανάτισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης δείχνει μια εικόνα με τα περίφημα μοναδικά μπερδεμένα ηλεκτρικά και τηλεφωνικά καλώδια με τη λεζάντα «Bangkok Dreaming…», προκαλώντας διαδικτυακά σχόλια μεταξύ των χρηστών των τοπικών μέσων με μια μοντέρνα φάση «Welcome to Bangkok» ως ευκαιρία να χαιρετήσει τον ηθοποιό και να ασκήσει κριτική στην κυβερνητική διοίκηση ταυτόχρονα.

Επιπλέον, η ταινία για την παραγωγή "The Greatest Beer Run Ever" είναι μια επερχόμενη δραματική ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο των Joanna Molloy και John "Chickie" Donohue, με πρωταγωνιστές τους Russell Crowe και Zac Efron και σε σκηνοθεσία Peter Farrelly.

Συνολικά, τα ταϊλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολύ θετικά για την επίσκεψη του ηθοποιού στην Ταϊλάνδη και για το πώς φαινόταν να διασκεδάζει πραγματικά.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.