Οι επιχειρηματίες του τουρισμού Krabi λένε ότι δεν συμφωνούν με το σχέδιο της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για επαναλειτουργία τον Νοέμβριο

Κράμπι –

Οι περισσότεροι τουριστικοί φορείς του Krabi δεν συμφώνησαν με το σχέδιο της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης να ανοίξει ξανά για πλήρως εμβολιασμένους τουρίστες την 1η Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον εξέχοντα τοπικό τουριστικό φορέα Atiphot Srisukon.

Ο Atiphot είπε στους δημοσιογράφους ότι πολλά καταστήματα, χώροι διασκέδασης, μπαρ, μικρά καταστήματα στο νησί Phi Phi και άλλοι τουριστικοί προορισμοί στην περιοχή Mueang Krabi είχαν κλείσει για περισσότερο από ένα χρόνο. Ορισμένα καταστήματα είναι ανοιχτά, όπως τα ψιλικατζίδικα, αλλά δεν υπάρχει νυχτερινή ζωή ή νόμιμες πωλήσεις αλκοόλ σε εστιατόρια ή μπαρ, γεγονός που καθιστά την περιοχή ένα έρημο νησί.

Οι περισσότεροι ντόπιοι επιχειρηματίες πίστευαν ότι το σχέδιο επαναλειτουργίας της κυβέρνησης τον Νοέμβριο δεν θα τονώσει τις τουριστικές επιχειρήσεις και δεν θα τονώσει το εγχώριο εισόδημα όσο σχεδίασαν, επειδή οι περισσότεροι μικροί επιχειρηματίες έχουν ξεμείνει από τα ταμεία και τα υλικά για να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους.

Επιπλέον, μόνο 151,868 άνθρωποι σε περισσότερους από 600,000 ντόπιους κατοίκους ήταν πλήρως εμβολιασμένοι, αντιπροσωπεύοντας το 31.14 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού, κάτι που ήταν ακόμη πολύς δρόμος αν ήθελαν να καλωσορίσουν ξένους στο νησί σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης.

Ο Atiphot είπε: «Οι περισσότεροι τοπικοί επιχειρηματίες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ανοίξουν ξανά τις επιχειρήσεις τους. Πολλά από αυτά ήταν ήδη κλειστά. Φοβηθήκαμε επίσης ότι ο αριθμός των ξένων τουριστών δεν θα έφτανε όσο αναμενόταν. Είχαμε εγχώριους τουρίστες να έρχονται και να παραπονιούνται ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να κάνουμε, επειδή η νυχτερινή ζωή και η διασκέδαση εξακολουθούν να είναι κλειστές και πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν θα ανοίξουν αν δεν βελτιωθεί δραματικά η κατάσταση».

«Ως εκ τούτου, δεν συμφωνούμε με το άνοιγμα της χώρας, σε όλες τις περιοχές, ειδικά στην επαρχία Κράμπι, όπου εξακολουθούν να διαπιστώνονται καθημερινές μολύνσεις καθώς και θάνατοι. Τούτου λεχθέντος, γνωρίζουμε ότι η τελική απόφαση δεν είναι δική μας, ωστόσο, πιστεύουμε ότι αυτό δεν αποτελεί το καλύτερο πόδι για τον Κράμπι». δήλωσε ο Ατίφωτ.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.