Το Meliá θα ανοίξει στην παραλία Mai Khao της Ταϊλάνδης

ΠΟΥΚΕΤ, Ταϊλάνδη (14 Οκτωβρίου 2021)– Meliá Phuket Mai Khao, ένα θέρετρο με 30 σουίτες και 70 βίλες σε οκτώ στρέμματα της βορειοδυτικής ακτογραμμής του Πουκέτ με θέα στη γαλάζια θάλασσα Ανταμάν πρόκειται να ανοίξει τον Δεκέμβριο.

Μπροστά στη μεγαλύτερη έκταση άμμου του Πουκέτ, το θέρετρο στην παραλία Mai Khao βρίσκεται κοντά σε μια σειρά από αξιοθέατα όπως το Εθνικό Πάρκο Sirinat, το Ίδρυμα Θαλάσσιας Χελώνας Mai Khao και το ναό Wat Phra Thong. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ απέχει 15 λεπτά οδικώς.

Οι αρχές σχεδιάζουν να ανοίξουν την Ταϊλάνδη σε πλήρως εμβολιασμένους τουρίστες από χώρες που κρίνονται χαμηλού κινδύνου από την 1η Νοεμβρίου.

Ξεκίνησε από Meliá Hotels Internationalκαι ανήκει στον κορυφαίο κατασκευαστή οικιστικών ακινήτων της Ταϊλάνδης Phuket Villa Group, το θέρετρο πέντε αστέρων αποτελεί μέρος της ανάπτυξης της επωνυμίας Meliá σε βασικούς προορισμούς σε όλη την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των Koh Samui, Chiang Mai και Bangkok.

Οι πισίνες θαλασσινού νερού του νέου θέρετρου, οι ιδιωτικές πισίνες βίλας, μια λίμνη αντανακλάσεων με βυθισμένους χώρους καθιστικού, κήποι με νερό, κάθετες καταρράκτες και ομίχλη άρδευσης προκαλούν μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Ο γενικός σχεδιασμός αποτίει φόρο τιμής στη σύγχρονη αισθητική και τις παραδοσιακές ταϊλανδέζικες πινελιές.

Τα σύγχρονα, γεμάτα φως και ευρύχωρα καταλύματα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο περιλαμβάνουν 30 σουίτες ενός υπνοδωματίου και 70 βίλες ενός υπνοδωματίου που η καθεμία εξυπηρετεί έως και δύο ενήλικες και δύο παιδιά. Όλα διαθέτουν υπαίθριες μπανιέρες, υπαίθρια ντους και τεράστιες υπαίθριες βεράντες.

Οι σουίτες 78τμ συμπληρώνονται από καμπάνες και οι βίλες ενός υπνοδωματίου 85τμ διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Δεκαπέντε «βίλες ευεξίας» διαθέτουν υπαίθριο ντους με βιταμίνη C, καθημερινό μασάζ, διαχύτη αιθέριων ελαίων υπερήχων, καθαριστή αέρα GermGuardian, μαξιλάρια Tempur-Pedic, fit ball και χαλάκι γιόγκα.

Το Meliá Phuket Mai Khao θα εξερευνήσει ένα ποικίλο γαστρονομικό τοπίο από τέσσερα καταστήματα. Κοντά στην παραλία της πισίνας με τις καμπάνες και τις ξαπλώστρες, το κομψό Gaia Beach Club είναι «το μέρος που πρέπει να είσαι». Με βάση την ισπανική καταγωγή του Melia, η Gaia γιορτάζει τη διάσημη γαστρονομία της Ισπανίας σερβίροντας μεσογειακή και fusion κουζίνα από μια ανοιχτή κουζίνα και μια ευφάνταστη επιλογή κοκτέιλ από ένα μεγάλο μπαρ.

Το κομψό εστιατόριο SASA που λειτουργεί όλη την ημέρα ειδικεύεται στην κουζίνα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον διακοσμημένο με ξύλινα φινιρίσματα, το SASA προσφέρει χαλαρό καλό δείπνο το βράδυ. Το Elyxr Café σερβίρει φρεσκοστυμμένους χυμούς και τοπικά λικέρ.

Σκιασμένο από ένα ευρύ φάσμα εγγενών φυτών, ο σχεδιασμός του θέρετρου αναπτύσσει μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων ως συμπλήρωμα στην αμμώδη ακτή του Mai Khao. Οι ψηλές οροφές, τα γυάλινα πάνελ από το δάπεδο μέχρι την οροφή και οι διακοσμητικές μεταλλικές σήτες επωφελούνται από το φυσικό περιβάλλον και την αφθονία της ηλιοφάνειας.

Σε έκταση 300τμ, το χαρακτηριστικό YHI Spa του Meli's φιλοξενεί πέντε αίθουσες περιποίησης. Εκτός από το εκτενές μενού με μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, απολέπιση σώματος και περιτυλίγματα, οι θεραπευτές σπα παρέχουν επίσης περιποιήσεις δίπλα στην πισίνα και στη βίλα.

Το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα γυμναστικής και μηχανήματα με βάρη. Η παιδική λέσχη Kidsdom διαθέτει εργαστήρια για να διασκεδάσει τους νέους.

Ένας ειδυλλιακός χώρος για γάμους και εκδηλώσεις, οι συνεδριακές εγκαταστάσεις του θερέτρου περιλαμβάνουν μια μεγάλη αίθουσα χορού και δύο επιπλέον αίθουσες πολλαπλών λειτουργιών. Οι προγραμματιστές εκδηλώσεων του θερέτρου προσφέρουν εξατομικευμένες συνεδρίες τροφοδοσίας και μίνι συνεδρίες προσοχής.

«Μέσω της συνεργασίας μας με τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο της Ισπανίας, είμαστε ευγνώμονες που μπορούμε να συμβάλουμε σημαντικά στην ανάκαμψη του Πουκέτ στον απόηχο του COVID-19, δημιουργώντας θέσεις εργασίας που απαιτούνται για τον τοπικό τουριστικό τομέα και δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τη φιλοξενία στο μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης», δήλωσε ο κ. Maetapong Upatising, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Phuket Villa.

«Με την εκπληκτική ομορφιά και τη γαλήνη της, δεν υπάρχει πιο επιθυμητό μέρος για να βρεθείτε στο νερό από την παραλία Mai Khao», είπε η κα Magdalena Martorell, Γενική Διευθύντρια του Meliá Phuket Mai Khao. «Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε ένα θέρετρο αναψυχής που ορίζεται από μια ξεχωριστή εστίαση στην ευημερία των πελατών με την ηλιόλουστη ισπανική φιλοξενία του Meli και το πάθος για εξυπηρέτηση.»

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/