Είκοσι άτομα συνελήφθησαν στο εστιατόριο Pattaya που φέρεται να παραβίασαν τους κανόνες Covid-19 και το διάταγμα έκτακτης ανάγκης

Πατάγια -

Ένα εστιατόριο κοντά στην προβλήτα Μπαλί Χάι φέρεται να παραβιάζει το διάταγμα έκτακτης ανάγκης χθες το βράδυ, τουλάχιστον τη δεύτερη φορά που γίνεται έφοδος στον συγκεκριμένο χώρο. 

Αξιωματικοί επιβολής του νόμου της πόλης Pattaya περιπολούσαν στην προβλήτα Bali Hai χθες το βράδυ (13 Οκτωβρίουth). Στις 10:30 ένα εστιατόριο (Sky Mountain) φέρεται να λειτουργεί εκτός των νόμιμων ωρών απαγόρευσης κυκλοφορίας Covid-19 από τις 10:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. και επιτρέπει στους πελάτες να πίνουν αλκοόλ που παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους για τον Covid-19 και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης διάταγμα. Περισσότεροι από 50 πελάτες βρέθηκαν μέσα στο εστιατόριο, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας της πόλης Pattaya.

Το βίντεο από την επιδρομή είναι το παρακάτω:

Οι αστυνομικοί της Pattaya είπαν στο The Pattaya News ότι διέταξαν το εστιατόριο να κλείσει αμέσως.

Ωστόσο, ο φύλακας του εστιατορίου, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από την αστυνομία της πόλης Pattaya που επικαλέστηκε περαιτέρω έρευνα, φέρεται να μην ήταν συνεργάσιμος. Οι αρχές επιβολής του νόμου της Pattaya κάλεσαν την αστυνομία της πόλης Pattaya. Καθώς έφτασε περισσότερη αστυνομία, πολλοί πελάτες τράπηκαν σε φυγή, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας. Μερικοί πελάτες έτρεξαν στο δάσος κάτω από το Pattaya Viewpoint και άλλοι φέρεται να έτρεξαν στη θάλασσα απέναντι από το δρόμο για να γλιτώσουν τη σύλληψη.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya κατάφερε να εμποδίσει πολλούς ανθρώπους να διαφύγουν, ωστόσο, δήλωσε ότι πολλοί πελάτες κατάφεραν να διαφύγουν είτε μέσω του κοντινού δάσους είτε μέσω της παραλίας.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ανέφερε ότι είκοσι υπήκοοι της Ταϊλάνδης και ξένοι πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του φροντιστή του εστιατορίου, οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya. Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης παράνομους ναργιλέδες που βρίσκονταν στο χώρο, σύμφωνα με δηλώσεις τους.

Οι πελάτες αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παραβίαση των κανόνων απαγόρευσης κυκλοφορίας και των κανόνων σχετικά με τα μέτρα Covid-19, όπως η κοινωνική απόσταση, η κατανάλωση αλκοόλ σε ομάδες και η χρήση μάσκας, ενώ ο φύλακας του εστιατορίου αντιμετώπιζε κατηγορίες για παράβαση του διατάγματος έκτακτης ανάγκης και των εντολών Ελέγχου Νόσων Chonburi.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Pattaya, αυτή είναι η δεύτερη φορά που το εστιατόριο παραβιάζει τους κανόνες που σχετίζονται με τον Covid-19 και ως εκ τούτου δέχθηκε επιδρομή από τις αρχές. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με την προηγούμενη επιδρομή των αρχών σε αυτόν τον χώρο εδώ.

Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις αλκοόλ στα εστιατόρια παραμένουν παράνομες και όλα τα μπαρ και οι χώροι διασκέδασης παραμένουν νόμιμα κλειστά. Δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να επιβάλλουν αυτούς τους νόμους καθώς και τους κανόνες που σχετίζονται με την απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή της Πατάγια, δηλώνοντας ότι δεν θέσπαν τους κανόνες αλλά ήταν δουλειά τους να τους επιβάλουν.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

 

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.