Το Hyatt Regency Koh Samui πυροβολεί για επιτυχία φιλική προς το IG

KOH SAMUI, Ταϊλάνδη — Γεμάτο σχεδιαστικό ταλέντο και βρίσκεται σε μια από τις πιο εντυπωσιακές γωνιές του Koh Samui, το νέο Hyatt Regency Koh Samui δεν στερείται οπτικής γοητείας.

Έχοντας αυτό κατά νου, το θέρετρο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα λαμβάνει μέτρα για να τοποθετηθεί ως ένα από τα πιο φιλικά προς το Instagram ακίνητα στο Βασίλειο μέσω της Gallery of Eight, μιας συλλογής οκτώ τοποθεσιών που είναι διάσπαρτες γύρω από το ακίνητο, ειδικά επιλεγμένο για τη φωτογενή τους γοητεία.

Τα στιγμιότυπα των διακοπών είναι από καιρό αναπόσπαστο μέρος της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Αλλά με το «φωτογραφίες ή δεν συνέβη» να είναι το μάντρα της εποχής του Instagram, η συλλογή οπτικής τεκμηρίωσης του ελεύθερου χρόνου έχει γίνει πιεστική προτεραιότητα για πολλούς.

Τα θέρετρα με γνώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν το επιπλέον μίλι για να προσφέρουν ειδικά επιλεγμένες ευκαιρίες φωτογραφίας που παρέχουν άφθονη τροφή για τροφοδοσίες IG.

Οι σχεδιαστές του Hyatt Regency Koh Samui γνώριζαν ότι οι επισκέπτες θα δυσκολευόντουσαν να αντισταθούν στις οπτικές ενδείξεις. Ως εκ τούτου, έψησαν στην επιμελημένη συλλογή από στιγμιότυπα φιλικά προς το στιγμιότυπο.

«Η Gallery of Eight είναι μια φανταστική διαδραστική εμπειρία», δήλωσε ο Adrian Pulido, Γενικός Διευθυντής, Hyatt Regency Koh Samui. «Πάντα είχαμε στο μυαλό μας ότι οκτώ φωτογραφικές εργασίες θα έκαναν έναν ωραίο στρογγυλεμένο αριθμό για τους επισκέπτες. Όχι πάρα πολλά για να είναι συντριπτικά, αλλά αρκετά για να το κάνουν ουσιαστικό χαρακτηριστικό. Όμως, τόσος ήταν ο πλούτος της οπτικής έμπνευσης, είχαμε μια δύσκολη δουλειά να κερδίσουμε τις επιλογές μας!

«Κάθε ένα από τα οκτώ φωτογενή σημεία που είναι διάσπαρτα γύρω από το θέρετρο είναι εμπνευσμένο από τον ειδυλλιακό τρόπο ζωής του Samui και τα μοναδικά ορόσημα του νησιού. Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να τα βρουν, να τα νιώσουν και να καταγράψουν τις ιδιαίτερες αναμνήσεις τους για το μέλλον».

Το ακίνητο αξιοποιεί πλήρως την ομορφιά του Koh Samui μέσω της παράκτιας τοποθεσίας του, ενσωματώνοντας προστατευόμενους ντόπιους yangna δέντρα που κάποτε χρησίμευαν ως δείκτες πλοήγησης για τους ντόπιους ψαράδες και πολλά εμπνευσμένα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά.

Το τελευταίο περιλαμβάνει ένα εκθεσιακό λόμπι - το σημείο εκκίνησης για την Gallery of Eight - όπου πολλοί φεγγίτες επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό από τον ήλιο και το φεγγάρι.

Άλλες πιθανές φωτογραφικές εργασίες περιλαμβάνουν μια κοιλάδα που αφθονεί με πολύχρωμη τροπική χλωρίδα και τη μεγαλύτερη ζώνη πισίνας στο νησί, μια συλλογή από τέσσερις πισίνες, καθεμία από τις οποίες πέφτει από την κύρια πισίνα στο επάνω κατάστρωμα του θέρετρου.

Πρόσθετες ενσωματώσεις στο Gallery of Eight κυμαίνονται από το SESUN, τη δημοφιλή παραλιακή ψησταριά του θέρετρου εμπνευσμένη από τη Μεσόγειο μέχρι τον καταπράσινο βιολογικό κήπο του θέρετρου και τη ζωντανή καταπράσινη αυλή στην καρδιά του κέντρου ευεξίας του.

Και οι οκτώ φωτογραφικές εργασίες επισημαίνονται στον χάρτη του θερέτρου, ο οποίος είναι τυπωμένος στις θήκες για τις κάρτες-κλειδιά των επισκεπτών. Μια μεγαλύτερη έκδοση του χάρτη, εν τω μεταξύ, βρίσκεται στο λόμπι.

«Γνωρίζουμε ότι στους ανθρώπους αρέσει να βγάζουν φωτογραφίες για τις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», πρόσθεσε ο Pulido. «Και επειδή υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν εδώ οπτικά, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή ιδέα να δώσουμε στους καλεσμένους μας ένα χέρι βοηθείας δείχνοντάς τους προς την κατεύθυνση των καλύτερων τοποθεσιών!»

Το λόμπι του θέρετρου - το μεγαλύτερο στο Koh Samui - είναι το σημείο εκκίνησης για το The Gallery of Eight

Οι πισίνες με πεζούλια θυμίζουν τα πολλαπλά επίπεδα των φυσικών καταρρακτών που βρίσκονται στο δασωμένο εσωτερικό του Samui

Native yangna Τα δέντρα που κάποτε χρησίμευαν ως δείκτες πλοήγησης για τους ντόπιους ψαράδες είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό

Η σειρά από κύβους που τοποθετούνται στο υπερυψωμένο τμήμα των πισινών του θέρετρου με βεράντα προσφέρει αξέχαστες λήψεις

Το θέρετρο μεγιστοποιεί το απίστευτο φυσικό μεγαλείο του Koh Samui

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε με άδεια από τα μέσα ενημέρωσης του TPN.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/