ΑΗΤΤΗΤΟΣ SIRJAN FOULAD IRANIAN TOP POOL B ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΑΓΩΝΑ 3-1 ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ DIAMOND FOOD

Nakhon Ratchasima, Ταϊλάνδη, 12 Οκτωβρίου 2021 - Ο κυρίαρχος Sirjan Foulad Iranian, παίζοντας χωρίς τον καλύτερο παίκτη του Saber Kazemi, ξεπέρασε τη μάχη με το Diamond Food στα σκληρά τεσσάρων 25-19, 25-23, 23-25, 25- 23 στην κορυφή του Pool B με ένα αξιοσημείωτο αήττητο ρεκόρ στο Ασιατικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών 2021 στο Terminal 21 Hall την Τρίτη.

Ο Sirjan Foulad Iranian ανέλαβε τη διοίκηση στο πρώτο σετ, χάρη στον συνδυασμό των επιθέσεων και των σταθερών μπλοκ. Η Diamond Food συγκέντρωσε σταδιακά το παιχνίδι τους, προσπαθώντας να καλύψει τη διαφορά με την εξαιρετική τακτική του Ιράν. Ωστόσο, η τρομερή προσπάθεια των Ταϊλανδών δεν απέδωσε καρπούς καθώς οι Ιρανοί ενίσχυσαν την άμυνά τους, επιτρέποντας στους σκληρούς αντιπάλους να επιτεθούν στις δυσκολίες. Ο Σιρτζάν Φουλάντ Ιρανός πέτυχε το σετ με 25-19.

Και οι δύο ομάδες εξακολουθούσαν να είναι κλειστές σε μια σφιχτή σύγκρουση στο δεύτερο σετ που είδε το σκορ ισόπαλο σε 15-15. Παρόλα αυτά, οι Ιρανοί απέδειξαν την τάξη τους, με τον ισχυρό Shahrooz Homayonfarmanesh να τρυπάει την άμυνα της Ταϊλάνδης με βροντερές αιχμές. Η συνεχιζόμενη μάχη ήταν πιο συναρπαστική καθώς οι επικεφαλής άλλαξαν χέρια αρκετές φορές. Ο Sirjan Foulad Iranian αποδείχθηκε πιο σταθερός για να διεκδικήσει το δεύτερο σετ με 25-23.

Ο ρυθμός ήταν με τους Ιρανούς στο τρίτο σετ όταν πήραν το πάνω χέρι για να προηγηθούν με τρίποντο με 8-5. Η Diamond Food ανέκτησε την ψυχραιμία της και αντεπιτέθηκε γενναία και η πρόθεσή τους ήταν καρποφόρα όταν έθεσαν από νωρίς ρυθμό 16-12. Οι Ταϊλανδοί συνέχισαν την εκθαμβωτική τους φόρμα για να ακυρώσουν τις προσπάθειες των αντιπάλων και να κερδίσουν το συναρπαστικό σετ με 25-23.

Αφού κέρδισε ένα σετ, η Diamond Food παρέμεινε σε καλή φόρμα για να μείνει μπροστά με 7-4 πριν οι Ιρανοί παίκτες μούγκριζαν πίσω για να μειώσουν το περιθώριο 10-11. Από τότε, και οι δύο πλευρές έβαλαν τα πάντα για να κερδίσουν το σετ, αλλά ο Srijan Foulad Iranian κράτησε σταθερά για να πιάσει τους Ταϊλανδούς στο 24-όλα και όρμησε για να πάρει πίσω πόντους για τη νίκη του σετ με 25-23.

Ο Shahrooz Homayonfarmanesh σημείωσε 19 πόντους, συμπεριλαμβανομένων 15 επιθέσεων και 2 μπλοκ για τον Sirjan Foulad Iranian, ενώ ο Σέρβος Aleksandar Blagojevic συνέβαλε 17 πόντους, συμπεριλαμβανομένων 12 επιθέσεων. Ο Kantapat Koonmee σημείωσε 25 πόντους στην ήττα της Diamond Food.

Ο Sirjan Foulad Iranian ολοκλήρωσε τον προκριματικό του γύρο με 12 πόντους από τέσσερις διαδοχικές νίκες στην κορυφή του Pool B και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Nakhon Ratchasima QminC VC, που τερμάτισε δεύτερος στο Pool A, στους ημιτελικούς cross την Πέμπτη, ενώ η Diamond Food δεν κατάφερε κόβει για τα ημιτελικά και δείχνει αρκετά βέβαιο ότι θα υποβιβαστεί στην κατάταξη για τις θέσεις 5-8.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/