Η AMORNTEP INSTRUMENTAL ΣΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ ΤΗΣ NAKHON RATCHASIMA ΝΙΚΗΣ 3-0 ΚΑΤΑ ΤΗΝ CEB SC ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

Nakhon Ratchasima. Ταϊλάνδη, 12 Οκτωβρίου 2021 - Ο ισχυρός αριστερόχειρας Amorntep Konhan μεθοδικά έσπασε την άμυνα της Σρι Λάνκα με τις εξαιρετικές του επιθέσεις καθώς ο Nakhon Ratchasima QminC VC σάρωσε το CEB Sports Club σε άνετα σετ 25-21, 25-20, 25- 13 για να φτάσετε στους ημιτελικούς στο Ασιατικό πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών 2021 στο Terminal 21 Hall την Τρίτη.

Απέναντι στο CEB Sports Club, ο Nakhon Ratchasima διέπρεψε στην άμυνα και είχε καλή ομαδική δουλειά, με τις θεαματικές επιθέσεις του να ξεπερνούν τα σκληρά μπλοκ των αντιπάλων. Παλεύοντας να κερδίσει τα δύο πρώτα σετ με 25-21 25-20, ο Nakhon Ratchasima πήγε στην καλή του φόρμα για να κερδίσει το άνετο τρίτο σετ με 25-13.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Nakhon Ratchasima έδειξε τεράστιο θάρρος και αμυντική ανθεκτικότητα, αποδεικνύοντας την ανωτερότητά του έναντι των αντιπάλων, άρπαξε 42 επιθετικά χτυπήματα εναντίον των 39 CEB SC's εκτός από τη διεκδίκηση 5 σημείων μπλοκ έναντι των αντιπάλων 4.

Ο Amorntep Konhan ήταν η κινητήρια δύναμη για τον Nakhon Ratchasima, σημειώνοντας φανταστικούς 22 πόντους συμπεριλαμβανομένων 16 επιθέσεων για να συμπληρώσει την απόδοση του σέτερ Saranchit Charoensuk, ενώ ο Hirushan ηγήθηκε του CEB Sports Club με 16 πόντους.

«Φτάσαμε στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία, αλλά αυτό που πρέπει να στοχεύσουμε τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα είναι να πάρουμε ένα μετάλλιο», είπε ο Αμόρντεπ μετά τον αγώνα.

Με 8 πόντους από ρεκόρ 3-1, ο Nakhon Ratchasima ήρθε στη δεύτερη θέση στο Pool A και θα αγωνιστεί στη συνέχεια με τους νικητές του Pool B στον ημιτελικό αγώνα της Πέμπτης, ενώ το CEB Sports Club χωρίς νίκη θα αμφισβητήσει τον Rebisco Philippines στην 9η -10ος αγώνας πλέι οφ.

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου από το Ασιατικό Πρωτάθλημα Βόλεϊ Ανδρών 2021 που δημοσιεύτηκε με πλήρη άδεια. Οι σκέψεις και οι δηλώσεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/