Η ALTAY POWER ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ NAKHON RATCHASIMA ΣΕ ΣΥΝΑΓΚΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΣΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΨΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΙΑΣ

Nakhon Ratchasima, Ταϊλάνδη, 7 Οκτωβρίου 2021 - Ο Fired-up Altay κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο στην Ασιατική Λέσχη αφού νίκησε τον Nakhon Ratchasima QminC VC σε συναρπαστικά σετ 25-22, 25-22, 25-20 στην τελική αναμέτρηση 2021 του Ασιατικό πρωτάθλημα βόλεϊ συλλόγων γυναικών στο Terminal 21 Hall την Πέμπτη.

Η υπέροχη ομαδική δουλειά, οι επιθετικοί συνδυασμοί και η αποφασιστικότητα θεωρήθηκαν ως τα βασικά σημεία του Altay από το Καζακστάν για την εξαιρετική νίκη της Πέμπτης εναντίον των Ταϊλανδών.

Απέναντι στην κυρίαρχη Nakhon Ratchasima, ο Altay παρουσίασε μια τρομερή ενδεκάδα από μια πολύ έμπειρη ομάδα που περιλαμβάνει πέντε βετεράνους - Sana Anarkulova, Zhanna Syroyeshkina, Kristina Anikonova, Kristina Belova και Madina Beket με δύο λεγεωνάριους, Danica Radenkovic από την Ουκρανία. .

Η Altay ξεκίνησε καλά στο πρώτο σετ, το οποίο απέδωσε θαυμάσια για να σφραγίσει το σκληρό σετ 25-22 απέναντι στην Ταϊλανδέζικη ομάδα. Στο δεύτερο σετ, και οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμή τους και την ταχύτητά τους στα δίχτυα, αλλά οι δυνατοί φιλοξενούμενοι, με πιο έμπειρους παίκτες, παρέμειναν σε εξαιρετική φόρμα στο ύψος τους για να ακυρώσουν τις προσπάθειες των αντιπάλων. Ο Αλτάι πήρε το 25-22 με 2-0 για να διευρύνει το προβάδισμα σε XNUMX-XNUMX.

Ελπίζοντας σε μια επιστροφή, οι νεαροί Ταϊλανδοί έδειξαν τα κρυμμένα ταλέντα και τις δεξιότητές τους πέρα ​​από την ηλικία τους στο τρίτο σετ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 6-1. Στα μισά της διαδρομής, καθώς ο Nakhon Ratchasima προσπάθησε να κρατήσει το περιθώριο ευρύ, ο Altay λύγισε τους μυς του και εισέβαλε στα φανταστικά συνδυαστικά παιχνίδια του για να αφήσει τους Ταϊλανδούς πίσω με 20-16.

Παρά την προσπάθειά τους να ανακτήσουν τη φόρμα τους, ο Nakhon Ratchasima βρήκε τον Altay ασύλληπτο καθώς κατέληξαν σε εκπληκτική δύναμη και συγκέντρωση σε εκπληκτικό βαθμό. Η Αλτάι κέρδισε το τρίτο σετ με 25-20 και το πρωτάθλημα.

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου, που δημοσιεύτηκε με άδεια. Οι σκέψεις και οι απόψεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/