Αποτελέσματα αναγνώστη Talkback: Πιστεύετε ότι το «Vaccine Green Zones» όπως στο Koh Samui θα μπορούσε να λειτουργήσει στην Πατάγια για μπαρ και χώρους που σχετίζονται με το αλκοόλ;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Πιστεύετε ότι οι «Πράσινες Ζώνες Εμβολίων» όπως στο Κο Σαμούι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν στην Πατάγια για μπαρ και χώρους που σχετίζονται με το αλκοόλ;

Το πλαίσιο γύρω από την πρόταση ήταν το εξής:

Νομιζεις αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει, ακόμη και ως προσωρινός τρόπος για να επιτραπεί στις επιχειρήσεις να ανοίξουν ξανά ή να σερβίρουν αλκοόλ μετά από μισό χρόνο κλεισίματος και απαγορεύσεων; Ή πιστεύετε ότι η Pattaya θα πρέπει να αντιγράψει το Πουκέτ και απλώς να επιτρέψει σε όλα τα εστιατόρια να χρησιμεύσουν ως αρχή (γνωρίζοντας καλά ότι πολλά μπαρ θα «προσποιηθούν» ότι είναι εστιατόρια, παρόμοια με το Πουκέτ.) Ή μήπως οι υπάλληλοι τελικά δαγκώσουν τη σφαίρα και επιτρέψουν το άνοιγμα με ορισμένες προφυλάξεις και κανόνες συνολικά, ίσως ξεκινώντας από τα όρια χωρητικότητας, εξωτερικούς και μικρότερους χώρους και μπαρ; Πιστεύετε ότι τα μπαρ θα ακολουθήσουν τους κανόνες; Λάβετε υπόψη ότι η Pattaya/Jomtien/Naklua έχει χιλιάδες εστιατόρια, ξενοδοχεία και μπαρ που σερβίρουν αλκοόλ, πολλά περισσότερα από το Koh Samui, για να παρακολουθείτε. Θα μπορούσε να λειτουργήσει κατ' αρχήν;

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Προφανώς, wΔεν μπορώ να δημοσιεύσω τη γνώμη όλων εδώ, γι' αυτό επιλέχθηκε μια ποικιλία από τις πιο διαφορετικές απόψεις. Όπως πάντα, οι παρακάτω απόψεις και δηλώσεις ανήκουν στον αναγνώστη και ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζουν εκείνες των μέσων TPN. Έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις μόνο για την ορθογραφία και τη γραμματική:

-=-=-=-===-=-=-=-

Ανά Ε:

Θα πρέπει να σταματήσουν την παρωδία.
Ακολουθήστε τη λογική των Σκανδιναβικών χωρών.
Ή κλειδώνεις ή ανοίγεις και ζεις με αυτό.
Τότε ίσως να μην αγχωθεί ο πληθυσμός.
Αλλά ίσως αυτή είναι η πραγματική ατζέντα.
Δώστε έμφαση στην υποβολή
-=–=-=-=-==–=-=
Paul Y-Στην πραγματικότητα, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ανοίξουν. Κάθε μέρα παρατείνουν το άνοιγμα όσο περισσότερο είναι η ανάκαμψη…Όλοι πρέπει να ζήσουμε και να προστατευτούμε από αυτό το σφάλμα… επί του παρόντος δεν υπάρχει βιώσιμη λύση.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Fred J-Το σχέδιο θα λειτουργούσε αλλά όχι η εφαρμογή…
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Niel I-Αν πιστεύετε ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρόκειται να απορρίψουν τις επιχειρήσεις ή να μην συνεργαστούν με την αστυνομία σε τοπικό επίπεδο για να το επιτρέψουν, έχω παραθαλάσσια ιδιοκτησία στο Βόρειο Πόλο για να σας πουλήσω.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=
John S-Αυτό το θέμα του COVID είναι τρελό στην Ταϊλάνδη τώρα. Πρέπει να επιστρέψουν σε έναν κανονικό τρόπο ζωής.
-=-=-=-=-=-
Ο Zachary SI πιστεύει ότι οι ζώνες θα ήταν το καλύτερο
-=-=-=-=-=-
James R-Το βάρος θα βαρύνει το προσωπικό για την αστυνόμευση, έτσι δεν είναι το ιδανικό και πιθανώς κάποιοι ιδιοκτήτες απελπισμένοι για επιχειρήσεις να κάνουν τα στραβά μάτια.
-=-=-=-=-=-
Stefan T-Το μόνο πράγμα που θα λειτουργήσει εάν η Ταϊλάνδη θέλει να πάρει πίσω τους τουρίστες είναι να επαναφέρει τα πράγματα στο κανονικό αλλά για τους εμβολιασμένους ανθρώπους. FFS είναι διακοπές. Είναι μια πολύ μικρή ταλαιπωρία που είναι αποδεκτή και υπάρχουν πολλές άλλες χώρες για να διαλέξετε.
-=-=-=-==–=
Toni L-Τουλάχιστον ένα βήμα μπροστά σε αυτό το παιχνίδι τρέλας της Ταϊλάνδης. Είναι απλά απίστευτο πώς χάνουν την ουσία όλων αυτών. Αφού εμβολιάσαμε δύο φορές, δεν μπορείτε να κάνετε άλλο! Αφαιρέστε τους περιορισμούς και αφήστε μας να ζήσουμε. Κάντε το ήδη!
=-=-==-=-
Matt M-Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το κρυολόγημα/γρίπη του κορωνοϊού. Αυτό είναι. Κάθε χρόνο υπάρχει γρίπη.
=–=-==-=
Το Arild H-No καθώς δεν λειτούργησε ούτε εκεί
- = - = - = - = -
Dan R-No, γιατί οι ιδιοκτήτες του χώρου και το προσωπικό τους δεν θα έχουν την πειθαρχία ή την επιθυμία να τηρήσουν τους κανόνες.
-=-=-=-=-=-
Σημείωση του συντάκτη: Είχαμε πάνω από δώδεκα γρήγορες απαντήσεις «Όχι», δείχνοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών μας πιστεύει ότι αυτό το σχέδιο δεν θα λειτουργούσε ποτέ στην Πατάγια.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, ως συνήθως, θα έχουμε άλλη μια ερώτηση Reader Talkback στις αρχές αυτής της εβδομάδας. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα για τη διορατικότητά σας, μας βοηθά να επικοινωνούμε με τις τοπικές αρχές και να δημιουργούμε άρθρα και απόψεις. Εάν δεν είχατε την ευκαιρία να μας στείλετε e-mail στο Pattayanewseditor@gmail.com ή δημοσιεύστε τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/