Το Banyan Tree εγκαινιάζει το «Wellbeing Sanctuary» στο Koh Samui & Krabi

KOH SAMUI/ KRABI, Ταϊλάνδη (5 Οκτωβρίου 2021) — Ο όμιλος Banyan Tree έχει αναπτύξει μια νέα ιδέα υγιεινής διαβίωσης στις ιδιοκτησίες του σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων Banyan Tree Samui και Banyan Tree Krabi στη νότια Ταϊλάνδη, οι οποίες έχουν αφιερώσει μια επιλογή από βίλες και σουίτες με πισίνα αφιερωμένες σε ολιστικές αναζητήσεις και ευεξία.

Η πρωτοβουλία «Wellbeing Sanctuary» ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και στα δύο θέρετρα και παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές αναψυχής με ένα καθημερινό πρόγραμμα σχεδιασμένο να εμπλουτίζει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή - από τον διαλογισμό μέχρι την ταϊλανδέζικη πυγμαχία, από το μασάζ. και υδροθεραπεία στα μονοπάτια της φύσης και μαθήματα ιστιοπλοΐας – συμπληρωμένα με μια θρεπτική διατροφή και προσωπικές συμβουλές.

«Όταν οι επισκέπτες κάνουν κράτηση για ένα καταφύγιο ευεξίας, έχουν την ευελιξία να επιλέξουν τις δικές τους δραστηριότητες», δήλωσε ο Remko Kroesen, Γενικός Διευθυντής Περιοχής που επιβλέπει και τα δύο ξενοδοχεία. “Πριν από την άφιξη, τους στέλνουμε ένα ερωτηματολόγιο ώστε να μπορούν να προσδιορίσουν τους στόχους τους και οι ασκούμενοί μας θα είναι σε ετοιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους για να διασφαλίσουν ότι έχουν κάθε ευκαιρία να συνδεθούν με τη φύση, να ανακαλύψουν μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και να βρουν ισορροπία.

“Και όταν φύγουν, θα συμβουλευτούμε και θα παρέχουμε προτάσεις που θα τους βοηθήσουν να τελειοποιήσουν και να εμπνεύσουν τις καθημερινές τους ρουτίνες και να τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους».

Οι ομάδες στο Banyan Tree Samui και στο Banyan Tree Krabi, που βρίσκονται και οι δύο σε ήρεμες παραλίες με τέλειες εικόνες, έχουν προσαρμόσει ολιστικές διαδρομές με βάση το "Banyan Tree"8 ΠυλώνεςΑρχή (Διατροφική Επίγνωση, Σωματική Ζωτικότητα, Καλλιέργεια του Νου, Ύπνος & Ξεκούραση, Αρμονία με τη Φύση, Μάθηση & Ανάπτυξη, Δέσμευση & Σύνδεση, και Βιώσιμες Πρακτικές).

Κάθε μία από τις βίλες που επιλέχθηκαν για το Wellbeing Sanctuary έχει προσαρμοστεί με διάφορες ανέσεις ευεξίας - ένα μίνι μπαρ γεμάτο με φρέσκους χυμούς και αφεψήματα από βότανα αντί για αλκοολούχα ποτά, ένα χαλάκι γιόγκα, μπάντες και ακόμη και ένα θιβετιανό μπολ. ” και φιλοξενεί εξωτερική πισίνα και πισίνα με τζετ.

Στο Koh Samui, οι βίλες Wellbeing διαθέτουν πολυτελή πισίνα υπερχείλισης, ενώ στο Krabi, κάθε δωμάτιο ανοίγει σε έναν ιδιωτικό κήπο, ιδανικό για ιδιωτικές δραστηριότητες ευεξίας.

Το Krabi είναι από τους νεότερους προορισμούς στη φαρέτρα του Banyan Tree. Το θέρετρο 72 κλειδιών, το οποίο άνοιξε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, είναι κλιμακωμένο σε μια πλαγιά λόφου στη γαλήνια παραλία Tubkaek, 40 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο Krabi. Περιβάλλεται από τρεις πλευρές από τη φύση: ένα δασωμένο εθνικό πάρκο στην πίσω και μακριά πλευρά, ενώ έχει θέα σε ένα από τα πιο εμβληματικά φυσικά θαύματα της Ταϊλάνδης: τους περίφημους πανύψηλους ασβεστολιθικούς βράχους που ξεπροβάλλουν από τη θάλασσα στο Than Bok Khorani National Marine Πάρκο.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν δύο εστιατόρια, ένα beach bar, ένα παιδικό κλαμπ, ένα γυμναστήριο, ένα κέντρο συσκέψεων, ένα υπερυψωμένο υπαίθριο κατάστρωμα γάμου και «σύμφωνα με την οικολογική επωνυμία του Banyan Tree». ” ένα σπα με θέμα το τροπικό δάσος.

Ομοίως, το Banyan Tree Samui είναι φωλιασμένο σε μια καταπράσινη τροπική πλαγιά με εκπληκτική θέα σε μια θάλασσα από ζαφείρι. Το ακίνητο των 38 στρεμμάτων είναι πλούσιο σε χλωρίδα και φυτά, ενώ ο ιδιωτικός του όρμος με λευκή άμμο πλαισιώνεται από κοραλλιογενείς υφάλους, τους οποίους προστατεύει και αναγεννά η Ομάδα Αειφορίας του θερέτρου.

Η Banyan Tree άρχισε να εφαρμόζει τα προγράμματα Wellbeing Sanctuary τον Μάρτιο του 2021, ξεκινώντας από την Κίνα και σταδιακά ξεκινά στα θέρετρα της παγκοσμίως καθώς κάθε προορισμός επανέρχεται από την πανδημία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Wellbeing Sanctuaries του Banyan Tree, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://wellbeing.banyantree.com/

Σχετικά με το Banyan Tree Hotels & Resorts

Η Banyan Tree Hotels & Resorts είναι κορυφαίος διεθνής χειριστής και προγραμματιστής premium θέρετρων, ξενοδοχείων, κατοικιών και σπα, με μια συλλογή από βραβευμένες μάρκες. Banyan Tree προσφέρει ένα καταφύγιο για να αναζωογονήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σε τοποθεσίες που προκαλούν δέος σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ξανά τον ρομαντισμό του ταξιδιού καθώς ταξιδεύετε σε εμβληματικούς προορισμούς όπου σας περιμένουν αυθεντικές, αξέχαστες εμπειρίες. Ανγκσάνα επαναφέρει την περιπέτεια στα ταξίδια όποια κι αν είναι η ηλικία ή ο λόγος που επισκέπτεστε. Συνδυάζοντας την τοπική κομψότητα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη διασκέδαση, το Angsana προσφέρει καταπληκτικούς προορισμούς παιδικές χαρές σε όλο τον κόσμο. Κάσσια είναι μια τολμηρή νέα πρόταση στον τομέα της παρατεταμένης διαμονής, που προσφέρει κομψές, ξενοδοχειακές κατοικίες αιχμής για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια. Προσφέρει μια απίστευτη επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια. Ντάουα είναι ένα απλό και σύγχρονο ξενοδοχείο με πλήρεις υπηρεσίες που συνδυάζει ευφάνταστο σχεδιασμό, απόλυτη άνεση και απρόσκοπτη τεχνολογία σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Επιμελείται μια πληθώρα επιλογών για να πετύχετε μια πραγματικά εξατομικευμένη διαμονή.

Μέχρι σήμερα, η Banyan Tree Group διαχειρίζεται ή/και έχει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε περισσότερα από 48 ξενοδοχεία και θέρετρα, 63 spa, 72 γκαλερί λιανικής. καθώς και τρία γήπεδα γκολφ σε 22 χώρες.

www.banyantree.com    www.angsana.comwww.cassia.comΑ www.dhawa.com

Σχετικά με το Banyan Tree

Banyan Tree προσφέρει ένα καταφύγιο για να αναζωογονήσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σε τοποθεσίες που προκαλούν δέος σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε ξανά τον ρομαντισμό του ταξιδιού καθώς ταξιδεύετε σε εμβληματικούς προορισμούς όπου σας περιμένουν αυθεντικές, αξέχαστες εμπειρίες. Το Banyan Tree, μια ιδέα που αποτελείται αποκλειστικά από βίλες, συχνά με ιδιωτικές πισίνες, προσφέρει αυθεντικές, αυθεντικές υπηρεσίες και μια ξεχωριστή, premium εμπειρία καταφυγής.

Σχετικά με την Angsana

Ανγκσάνα επαναφέρει την περιπέτεια στα ταξίδια όποια και αν είναι η ηλικία ή ο λόγος που επισκέπτεστε. Συνδυάζοντας την τοπική κομψότητα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα γεμάτη διασκέδαση, το Angsana προσφέρει καταπληκτικούς προορισμούς παιδικές χαρές σε όλο τον κόσμο. Κάθε ξενοδοχείο είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ευρύχωρα κομψά δωμάτια και σουίτες, ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και παρέες φίλων.

Σχετικά με την Cassia

Κάσσια είναι μια τολμηρή νέα πρόταση στον τομέα της παρατεταμένης διαμονής, που προσφέρει κομψές, ξενοδοχειακές κατοικίες αιχμής για διακοπές και επαγγελματικά ταξίδια. Προσφέρει μια απίστευτη επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια. Τα ακίνητα Cassia λειτουργούν ως ξενοδοχείο, αλλά διατίθενται και μονάδες για επένδυση.

Σχετικά με τη Ντάουα

Ντάουα είναι ένα απλό και σύγχρονο ξενοδοχείο με πλήρεις υπηρεσίες που συνδυάζει ευφάνταστο σχεδιασμό, απόλυτη άνεση και απρόσκοπτη τεχνολογία σε μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Επιμελείται μια πληθώρα επιλογών για να πετύχετε μια πραγματικά εξατομικευμένη διαμονή. Απευθύνεται σε μια αναδυόμενη ομάδα ταξιδιωτών με γνώσεις σχεδιασμού που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες σε κομψούς, μοναδικούς προορισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ BANYAN TREE

Ο όμιλος Banyan Tree («Banyan Tree Holdings Limited» ή το «Group») είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους ομίλους φιλοξενίας πολλαπλών επωνύμων στον κόσμο. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων, θέρετρων, σπα, γκαλερί, γκολφ και κατοικιών του Ομίλου επικεντρώνεται σε πέντε βραβευμένες μάρκες (Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa και Laguna) που προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες σχεδιασμού για παγκόσμια ταξιδιώτες του σήμερα και του αύριο.

Ο όμιλος Banyan Tree, που ιδρύθηκε το 1994 με βάση τη βασική ιδέα της βιωσιμότητας, επιδιώκει να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους και τους προορισμούς σε όλο το δίκτυο ακινήτων, προϊόντων και εμπορικών σημάτων του, μέσω μιας αποστολής με γνώμονα το σκοπό. Με 7,800 συνεργάτες σε 22 χώρες, η Banyan Tree Management Academy (BTMA) ιδρύθηκε το 2008 για να υποστηρίξει τους στόχους του Ομίλου μέσω της προώθησης της ανάπτυξης ανθρώπων, της αριστείας στη διαχείριση και της μάθησης με ακεραιότητα και νόημα.

Ο Όμιλος Banyan Tree έχει λάβει 2,759 βραβεία και διακρίσεις από την ίδρυσή του. Έχει λάβει επίσης αναγνώριση για τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάπτυξη της κοινότητας μέσω του Banyan Tree Global Foundation (BTGF), το οποίο ευθυγραμμίζει τις προσπάθειες του Ομίλου με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ. Εφαρμόζοντας τη στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξής του, το παγκόσμιο αποτύπωμα του Ομίλου συνεχίζει να αυξάνεται με 35 νέα ξενοδοχεία και θέρετρα υπό σχεδιασμό και κατασκευή, καθώς και 48 ξενοδοχεία σε 13 χώρες στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο όμιλος Banyan Tree ξεκίνησε μια στρατηγική μακροπρόθεσμη συνεργασία με την Accor το 2016 για την ανάπτυξη και τη διαχείριση ξενοδοχείων με επωνυμία Banyan Tree σε όλο τον κόσμο μαζί με την πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο κρατήσεων και πωλήσεων της Accor, καθώς και στο πρόγραμμα επιβράβευσης ALL – Accor Live Απεριόριστος. Δημιούργησε επίσης μια κοινοπραξία με την China Vanke Co. Ltd. το 2017 – εστιάζοντας σε έργα φιλοξενίας ενεργού γήρανσης και ευεξίας.

 www.banyantree.comΒ Â www.angsana.com    www.cassia.comwww.dhawa.com

Το προηγούμενο ήταν ένα δελτίο τύπου από τον όμιλο Banyan Tree and Balcony Media. Οι δηλώσεις και οι σκέψεις τους είναι δικές τους.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/