Πυρκαγιά νωρίς το πρωί καταστρέφει τρία σπίτια στο Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangajroen / Top News

Τσονμπούρι –

Μια πυρκαγιά νωρίς το πρωί κατέστρεψε τρία σπίτια στο Mueang Chonburi λίγο πριν την ανατολή του ηλίου το πρωί της Τρίτης, 5 Οκτωβρίου 2021.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 5:30 π.μ. νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην υποσυνοικία Bang Plasoi.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής με πολλαπλά πυροσβεστικά οχήματα για να εντοπίσουν τρία ξύλινα σπίτια που φλέγονταν έντονα. Χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά και δυστυχώς και τα τρία ξύλινα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ευτυχώς από το περιστατικό υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο κ. Pongpetch Chongchagana, 78 ετών, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου φέρεται να ξέσπασε αρχικά η φωτιά είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Μένω στο σπίτι με την ενήλικη κόρη μου. Κοιμόμασταν όταν ξέσπασε η φωτιά».

«Ξύπνησα από τη μυρωδιά του καμένου και διαπίστωσα ότι η φωτιά είχε ήδη ξεκινήσει και γέμιζε το σπίτι μου με σημαντική ποσότητα καπνού. Ξύπνησα γρήγορα την κόρη μου και καταφέραμε και οι δύο να ξεφύγουμε από το σπίτι με ασφάλεια». δήλωσε ο Πονγκπέτς.

Ένας από τους άλλους ιδιοκτήτες σπιτιού, ο κ. Πισάν Ινταράκσα, 58 ετών, είπε στους δημοσιογράφους: «Ήμουν σε μια κοντινή αγορά και αγόραζα πρωινό. Οι γείτονές μου με κάλεσαν για τη φωτιά προτού επιστρέψω βιαστικά στο σπίτι, αλλά διαπίστωσαν ότι το σπίτι μου είχε ήδη καταστραφεί ολοσχερώς. Μένω μόνος και κανείς δεν τραυματίστηκε».

Η αστυνομία του Mueang Chonburi δήλωσε ότι σχεδίαζε να έχει περαιτέρω συζητήσεις με τον κ. Pongpetch για να προσδιορίσει τι ακριβώς προκάλεσε την πυρκαγιά. Δεν έγινε αμέσως γνωστό εάν κάποιος από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού είχε ασφάλεια που θα κάλυπτε το περιστατικό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Wisarn Sangajroen / Top News

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.