Το TACO BELL® THAILAND RIDES ON THE NFT TREND ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ â€˜NFTACO’ ART

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από τον Taco Bell. Οι σκέψεις και οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη 4 Οκτωβρίου 2021 â€“Â Η Εθνική Ημέρα Τάκο είναι μια ημέρα όπου οι λάτρεις του τάκο σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται και γιορτάζουν την αγάπη τους για τα τάκο. Για να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα στις 4 Οκτωβρίου, το Taco Bell Thailand, η αλυσίδα εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης της Καλιφόρνια θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί την πρώτη συλλογή δημιουργικής ψηφιακής τέχνης NFTaco. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να λάβουν ένα δωρεάν taco κατά τη διάρκεια αυτής της εκστρατείας, η οποία θα διαρκέσει από τις 4 Οκτωβρίου 2021 έως τις 26 Οκτωβρίου 2021. Οι εορτασμοί της Εθνικής Ημέρας Τάκο θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερες από 24 αγορές σε όλο τον κόσμο στα συμμετέχοντα εστιατόρια.

Η Taco Bell προσπαθεί πάντα να βρίσκεται στην ψηφιακή πρώτη γραμμή και η Taco Bell Thailand είναι ενθουσιασμένη που συμμετέχει στη διαδικτυακή συνομιλία NFT (Non-Fungible Token). Εμπνευσμένος από τα NFT, ο Taco Bell δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά έργα τέχνης, τοποθετώντας τα taco μπροστά και στο κέντρο τους. Τα NFTacos του Taco Bell είναι αποκλειστικά με περιορισμένο διαθέσιμο ποσό. Κάθε άτομο θα αποκτήσει ένα μοναδικό ψηφιακό έργο τέχνης – έτσι κανένα έργο τέχνης δεν θα είναι το ίδιο. Η μάρκα συνεργάζεται επίσης με τοπικούς καλλιτέχνες που θα σχεδιάσουν τα δικά τους ψηφιακά έργα τέχνης NFTaco για τους λάτρεις του taco.

 

Ο κ. Chalermchai Mahagitsiri, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TTA και Διευθυντής της Siam Taco Co., Ltd., είπε «Παρουσιάζουμε την επωνυμία Taco Bell ως μία από τις πιο εμπνευσμένες μάρκες ψηφιακού τρόπου ζωής στον κόσμο στην Ταϊλάνδη. Η χρήση της οπτικής φύσης του NFTaco θα βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικειωθούν με τα διάσημα taco του Taco Bell και να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση γύρω τους.

Είναι εύκολο για τους καταναλωτές να απολαύσουν τη συλλογή του NF-Taco και του δωρεάν taco τους από την Taco Bell:

  • Προσθήκη @tacobellthai στον λογαριασμό τους LINE
  • Πληκτρολογήστε TACO ή το emoji taco για να λάβετε ένα μοναδικό και αποκλειστικό NFTaco
  • Αυτόματα, αποκτήστε ένα δωρεάν κουπόνι taco το οποίο μπορείτε να εξαργυρώσετε σε οποιοδήποτε εστιατόριο Taco Bell στην Ταϊλάνδη κάθε Τρίτη Taco, σύμφωνα με όρους και προϋποθέσεις.

Ξεκινήστε να συλλέγετε το Taco Bell's NFTaco σήμερα και βρείτε το πλησιέστερο εστιατόριο Taco Bell εδώÂ για να εξαργυρώσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Taco Bell Thailand, επισκεφθείτε τη σελίδα μας  . Μπορείτε επίσης να μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα πράγματα του Taco Bell ακολουθώντας μας Facebook και Instagram. Για λεπτομέρειες προσφοράς και Όρους και Προϋποθέσεις, επισκεφθείτε https://tacobell.co.th.

###

Σχετικά με το Taco Bell

Η Taco Bell Corp., θυγατρική της Yum! Η Brands, Inc., είναι μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα εστιατορίων εμπνευσμένη από το Μεξικό που σερβίρει εξατομικευμένα tacos, burritos και άλλες σπεσιαλιτέ με τολμηρές γεύσεις, ποιοτικά συστατικά, πρωτοποριακή αξία και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην κατηγορία σε περισσότερους από 42 εκατομμύρια πελάτες εβδομαδιαίως σε όλο τον κόσμο. Η Taco Bell λειτουργεί πάνω από 7000 εστιατόρια σε περισσότερες από 30 αγορές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, με την επέκταση να συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/