Τα νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Chonburi μειώνονται στα 555 με 5 νέους θανάτους

Ανταύγειες:

  • 555 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στο Τσονμπούρι σήμερα

  • 633 άνθρωποι ανάρρωσαν και απεγκλωβίστηκαν από ιατρική περίθαλψη

  • 5 νέοι θάνατοι

TΤο Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Chonburi ανακοίνωσε 555 νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 σήμερα με 5 νέο θάνατο, 5 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, 633 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν και ανακτήθηκαν χθες στο Chonburi. Συνολικά 79,234 άνθρωποι έχουν πλέον απεγκλωβιστεί από την ιατρική περίθαλψη και έχουν αναρρώσει στο Chonburi από τότε που ξεκίνησε αυτό το τρέχον κύμα Covid-19.

Αυτό σημαίνει συνολικά 90,483 κρούσματα Covid-19 στον τρέχοντα γύρο μολύνσεων, με 10,618 άτομα να παραμένουν υπό ιατρική φροντίδα/επίβλεψη και με συνολικά 631 καταγεγραμμένους θανάτους στο Chonburi από την έναρξη αυτού του πρόσφατου γύρου μολύνσεων στις αρχές Απριλίου. . Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τους χθεσινούς 5 νέους θανάτους, κάτι που είναι τυπικό για το τμήμα υγείας.

Τα νέα κρούσματα σε επίπεδο περιφέρειας ήταν τα εξής σήμερα:

Mueang Chonburi 199, Si Racha 88, Banglamung (Pattaya) 87, Panat Nikhom 32, Sattahip 22, Ban Bueang 8, Pan Thong 52, Bor Thong 2, Nong Yai 1, στρατιώτες στο Sattahip 20 και 44 άτομα που μεταφέρθηκαν από άλλες επαρχίες ιατρική φροντίδα.

Αναλυτικά οι υποθέσεις έχουν ως εξής:

  1. Συστάδα, στρατιώτες στο Sattahip, 20 περιπτώσεις
  2. Cluster, εταιρεία Triumph Motorcycles στο Pan Thong, 11 θήκες
  3. Εταιρεία Cluster Gloray Plan στο Mueang Chonburi, 10 περιπτώσεις
  4. Cluster, εταιρεία Rofu στη Σι Ράχα, 6 περιπτώσεις
  5. Cluster, εταιρεία AW στη Σι Ράχα, 6 περιπτώσεις
  6. Ένα ριψοκίνδυνο επάγγελμα, συναντώντας πολύ κόσμο, 11 περιπτώσεις
  7. Πολλά ιδρύματα στην επαρχία Rayong έφεραν στο Chonburi για ιατρική περίθαλψη, 20 περιπτώσεις
  8. Στενές επαφές επιβεβαιωμένων ασθενών στην οικογένεια – 202 περιπτώσεις, σε χώρους εργασίας – 115 περιπτώσεις και στενοί φίλοι – 15 περιπτώσεις
  9. Στενές επαφές επιβεβαιωμένων ασθενών (υπό διερεύνηση), 43 περιπτώσεις
  10. 96 περιπτώσεις βρίσκονται υπό διερεύνηση γενικά ως προς την αιτία της νόσου

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ομάδες κρουσμάτων σε 79 εγκαταστάσεις και πέντε αγορές, 10 στρατόπεδα εργατών οικοδομών και τέσσερις κοινότητες.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.