Το νερό από πλημμύρα εξακολουθεί να συγκεντρώνεται στις περισσότερες περιοχές στην Αγιουτχάγια και σε άλλες 17 επαρχίες σε εθνικό επίπεδο στην Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δημοσίευση σήμερα

Αγιουτχάγια -

Τα νερά της πλημμύρας εξακολουθούν να συγκεντρώνονται στις περισσότερες περιοχές στην Αγιουτχάγια, που αναμένεται να είναι τόσο υψηλή όσο η κατάσταση των σοβαρών πλημμυρών πριν από μια δεκαετία το 2011, αποκάλυψε ο δήμαρχος της περιοχής Bang Ban σήμερα, 4 Οκτωβρίου.

Ο Ταγματάρχης Chookiat Boonmee δήλωσε στον Τύπο ότι η στάθμη του νερού στην περιοχή Bang Ban φθάνει τώρα τα 2.7 μέτρα, που είναι τόσο υψηλή όσο η προηγούμενη μεγάλη πλημμύρα το 2011. Η στάθμη μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται καθώς το νερό του φράγματος Chao Phraya συνέχιζε να αυξάνεται αποφορτίστηκε κατόπιν εντολής του Βασιλικού Τμήματος Άρδευσης.

Το Τμήμα αποκάλυψε ότι περίπου 2,779 κυβικά μέτρα νερού ανά δευτερόλεπτο απελευθερώθηκαν κατάντη του φράγματος Chao Phraya, προκαλώντας την υψηλή άνοδο της στάθμης του νερού στον ποταμό Chao Phraya και στον ποταμό Noi στην επαρχία Ayutthaya.

Όσον αφορά άλλους κύριους ποταμούς στην κεντρική περιοχή, η στάθμη του νερού στον ποταμό Pasak στο Lop Buri αυξανόταν επίσης συνεχώς, ενώ το φράγμα Pasak Chonlasit συνέχισε να απορρίπτει 1,210 κυβικά μέτρα ανά δευτερόλεπτο και το φράγμα Rama VI στην Ayutthaya επίσης απελευθερώθηκε στα 940 κυβικά μέτρα ανά δευτερόλεπτο. .

Η τελευταία αναφορά για την κατάσταση των πλημμυρών στην επαρχία αποκάλυψε ότι 16 περιοχές έχουν πλημμυρίσει σοβαρά με 107 υποπεριφέρειες και 579 τοπικά χωριά πλημμυρισμένα έντονα. Σχεδόν 20,000 νοικοκυριά και περισσότεροι από 20 ναοί που βρίσκονται δίπλα σε κανάλια επλήγησαν.

Από σήμερα, συνολικά 18 επαρχίες υποφέρουν από ξαφνικές πλημμύρες που προκλήθηκαν από την τροπική καταιγίδα «Dianmu» από τα τέλη Σεπτεμβρίου, προκαλώντας ζημιές σε 271,092 νοικοκυριά με 8 θανάτους και 1 αγνοούμενο, σύμφωνα με αναφορές του Υπουργείου Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM).

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.