Η ανακαίνιση της παραλίας Jomtien σταμάτησε μετά από μηχανικό πρόβλημα του πλοίου βυθοκόρου

Πατάγια -

Ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης της παραλίας Jomtien έχει σταματήσει αφού ένα πλοίο βυθοκόρησης που χρησιμοποιήθηκε για την αναρρόφηση και τη μεταφύτευση άμμου για την επέκταση της παραλίας φέρεται να έσπασε. Σύμφωνα με τις αρχές της πόλης Pattaya, ένα νέο πλοίο βυθοκόρησης θα φτάσει στα τέλη Οκτωβρίου και το έργο θα συνεχιστεί αμέσως.

Μια έκδοση βίντεο αυτής της ιστορίας μπορείτε να δείτε εδώ:

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, η πρώτη φάση ενός πολυετούς έργου ανακαίνισης της παραλίας Jomtien που σχεδιάστηκε για να σταματήσει τη διάβρωση των ακτών και να επεκτείνει την ακτογραμμή ξεκίνησε ξανά μετά από μήνες παύσης, καθώς η άδεια βυθοκόρησης άμμου εγκρίθηκε τελικά μετά από μήνες καθυστέρηση, σύμφωνα με την Pattaya. Αξιωματούχοι της πόλης. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η υπό κατασκευή περιοχή είναι πλέον αποκλεισμένη από την πρόσβαση του κοινού κατά μήκος του τμήματος περίπου 400 μέτρων της παραλίας που βρίσκεται επί του παρόντος υπό επέκταση και βρίσκεται στο νότιο άκρο της Jomtien Beach Road. Το έργο έχει πλέον σταματήσει πλήρως ενώ όλα τα μηχανήματα έχουν απομακρυνθεί προσωρινά από το εργοτάξιο.

Οι υπεύθυνοι του έργου από την ιταλική ταϊλανδέζικη εταιρεία, οι οποίοι έχουν συνάψει σύμβαση για την επέκταση της παραλίας, είπαν στο The Pattaya News ότι, δυστυχώς, πρέπει να σταματήσουν την εργασία τους προς το παρόν λόγω προβλημάτων με το πλοίο βυθοκόρησης. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεν επεκτάθηκαν στο ποια ακριβώς μηχανικά προβλήματα παρουσιάστηκαν που καθυστέρησαν τις εργασίες. Ωστόσο, καθησύχαζαν συνεχώς τον Τύπο ότι, σύμφωνα με τους ίδιους, δεν θα ήταν μήνες καθυστερήσεων και παύσης όπως νωρίτερα φέτος, περιμένοντας άδεια βυθοκόρησης.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία της Ταϊλάνδης, το νέο πλοίο βυθοκόρησης είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο, ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό. Το συνολικό έργο επέκτασης της παραλίας, με εκτιμώμενο κόστος 586 εκατομμυρίων μπατ για την πρώτη φάση ενός πολυετούς σχεδίου, θα συνεχιστεί αμέσως μόλις φτάσει το νέο πλοίο βυθοκόρησης, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας.

Αξιωματούχοι της ιταλικής ταϊλανδέζικης εταιρείας κατέληξαν δηλώνοντας ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το αρχικό σχέδιο και οι εκτιμώμενες προθεσμίες ολοκλήρωσης δεν θα επηρεαστούν σε μεγάλο βαθμό από αυτήν την τρέχουσα παύση, επικαλούμενοι τη βελτιωμένη χωρητικότητα της νέας βυθοκόρησης. Τα πιο δημοφιλή τμήματα της παραλίας Jomtien, που βρίσκεται κοντά στην παραλία Dongtan, δεν αναμένεται να επεκταθούν μέχρι κοντά στα τέλη του 2022.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1.67 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.