Ελβετός υπήκοος συνελήφθη στο Udon Thani για φερόμενο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου ένοπλου εισβολέα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Ούντον Θάνι –

Ένας Ελβετός υπήκοος, 63 ετών, συνελήφθη στο σπίτι του στην περιοχή Mueang Udon Thani, στο Udon Thani, χθες, 3 Οκτωβρίου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν φερόμενο κλέφτη από την Ταϊλάνδη.

Αστυνομικοί υπάλληλοι του Αστυνομικού Σταθμού Nakha έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό λίγο μετά τα μεσάνυχτα το πρωί της Κυριακής. Το θύμα Sathien Chantarakhantri, 53 ετών, βρέθηκε νεκρό στην κουζίνα του σπιτιού με πολλά τραύματα και μώλωπες στο πρόσωπο. Τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα με ένα σχοινί. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Udon Thani για νεκροψία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook, αναπαράσταση του περιστατικού που τραβήχτηκε χθες το απόγευμα

Κατά την άφιξη, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Ρούντολφ, 63 ετών, το επώνυμο που αποκρύφθηκε από την αστυνομία του Ούντον Τάνι, που ήταν παρών στο σημείο με τη σύζυγό του, υπήκοο Ταϊλάνδης, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον άνδρα, ισχυριζόμενος ότι μόνο γρονθοκόπησε και υπέταξε τον άνδρα και δεν το έκανε. σκοπεύει να τον σκοτώσει. Ο Ρούντολφ δηλώνει ότι όλες οι ενέργειές του έγιναν για αυτοάμυνα και για την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη δήλωσή του, φέρεται να έπινε καφέ στην κουζίνα του όταν ο Σάθιεν σκαρφάλωσε πάνω από τον φράχτη του σπιτιού κρατώντας ένα πυροβόλο όπλο. Στη συνέχεια, ο φερόμενος κλέφτης τον πλησίασε, του έστρεψε το όπλο στο κεφάλι και απείλησε τον Ρούντολφ για χρήματα.

Ο Ρούντολφ αρνήθηκε να συμμορφωθεί και φέρεται να προσπάθησε να αφοπλίσει τον Σάθιεν από το όπλο. Ενώ πάλευε, πυροβολήθηκε ένας μόνο πυροβολισμός, αλλά αστόχησε προτού ο Ρούντολφ καταφέρει να πετάξει το πυροβόλο όπλο μακριά και γρονθοκοπήσει και κλωτσήσει τον φερόμενο ως εισβολέα, υποτάσσοντάς τον. Ο Ρούντολφ αποφάσισε να δέσει τον Σάθιεν μετά τον αγώνα, δηλώνοντας ότι φοβόταν ότι ο Σάθιεν θα του επιτεθεί ξανά.

Η οικογένεια ανέφερε αμέσως το περιστατικό στον αρχηγό του χωριού και στην τοπική αστυνομία. Ωστόσο, ο Σάθιεν ήταν ήδη νεκρός όταν ο αρχηγός του χωριού έφτασε για επιθεώρηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Sanook

Η σύζυγος του Ρούντολφ, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε επίσης από την αστυνομία, είπε στους αξιωματούχους του Ούντον Τάνι ότι το θύμα τρέφει ρομαντικά αισθήματα γι' αυτήν και προσπαθούσε επανειλημμένα να τη δελεάσει, αλλά εκείνη τον απέρριψε. Ένιωθε ότι η απόρριψη είχε οδηγήσει το θύμα να επιχειρήσει να ληστέψει τον σύζυγό της.

Η εξέταση του σημείου οδήγησε και στον εντοπισμό του όπλου σε κοντινή απόσταση. Αρχικά, ο Ελβετός υπήκοος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Udon Thani και κατηγορήθηκε για επίθεση σε άλλους μέχρι θανάτου. Συμφώνησε να συνεργαστεί σε μια αναπαράσταση του περιστατικού χθες το απόγευμα, αλλά συνεχίζει να τονίζει ότι η αντίδρασή του ήταν αυτοάμυνα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ευρεία συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλές διαφορετικές απόψεις σχετικά με τον αλλοδαπό υπήκοο που κατηγορείται. Τα μέσα TPN θα παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις για την ιστορία του μόλις γίνουν διαθέσιμες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.92 (12 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.