CHATCHU-ON ΟΔΗΓΕΙ NAKHON RATCHASIMA QMINC TO 3-0 ROUT OF CHOCO MICHO ΣΤΟ OPENER CLUB ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΙΑΣ

Nakhon Ratchasima, Ταϊλάνδη, 1 Οκτωβρίου 2021 - Ο Chatchu-on Moksri σημείωσε 20 πόντους για να οδηγήσει τον Nakhon Ratchasima QminC VC σε μια σπινθηροβόλο νίκη με 3-0 (25-11, 28-26, 25-17) εναντίον των Φιλιππίνων. Η Choco Mucho στο Ασιατικό πρωτάθλημα βόλεϊ συλλόγων γυναικών 2021 στο Terminal 21 Hall την Παρασκευή.

Ο Chatchu-on συγκέντρωσε 18 επιθέσεις, ένα μπλοκ και έναν άσο για να οδηγήσει μια ομάδα ισχυρών Ταϊλανδών χτυπητών του Ratchasima QminC VC στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μιας εβδομάδας. Διψήφιες προσπάθειες έκανε και ο συμπαίκτης του Kannika Thipachot με 14 επιθέσεις.

Από την πλευρά των Φιλιππίνων, ο Tyler Marie Kalei Mau οδήγησε τον Choco Mucho με 12 δείκτες κατασκευασμένους από 11 επιθέσεις και ένα μπλοκ.

Ο Nakhon Ratchasima QminC VC πυροβόλησε σε όλους τους κυλίνδρους καθώς κράτησαν την άμυνα του Pilipino Choco Mucho να δυσκολεύεται από νωρίς στον αγώνα. Διέπρεψαν στις επιθέσεις τους για να σημειώσουν ένα προβάδισμα νωρίς και μια νίκη με 25-11 στο εναρκτήριο σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Choco Mucho έπαιξε καλύτερα σε μεταβατικά παιχνίδια για να αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα της Ταϊλάνδης. Ωστόσο, η Nakhon Ratchasima QminC VC είχε το καλύτερο τελικό παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ με 28-26.

Ο Nakhon Ratchasima QminC VC κυριάρχησε στο τρίτο σετ από το πρώτο κιόλας με τον Chutchu-on να οδηγεί στην επίθεση και να έρχεται στην τελική ευθεία για να πάρει την πρώτη νίκη στο τουρνουά.

 

*******************************************************

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/