SUPREME CHONBURI ΛΥΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ 3-0 ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ της ΡΕΜΠΙΣΚΟ

Nakhon Ratchasima, Ταϊλάνδη, 2 Οκτωβρίου 2021 - In-form Supreme Chonburi της Ταϊλάνδης πέρασε θύελλα από τον Rebisco σε παλλόμενα ίσια σετ 25-11, 25-16, 25-16 για να χαρίσει στη Φιλιππινέζικη ομάδα τη δεύτερη ήττα της στις Ασιατικές Γυναίκες του 2021. Πρωτάθλημα συλλόγων βόλεϊ στην Αίθουσα Terminal 21 εδώ το Σάββατο.

Η Supreme Chonburi, φρέσκια από τη νίκη στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Pool B εναντίον της πρωταθλήτριας της Super League του Ιράν, Saipa την προηγούμενη μέρα, συνέχισε το ρεκόρ νικών της τη δεύτερη ημέρα του διαγωνισμού μιας εβδομάδας για δύο νίκες στη σειρά.

Το Supreme Chonburi παρουσίασε τις εξαιρετικές του επιθέσεις και τα στερεά του μπλοκ, τα οποία απέτρεψαν πλήρως τις αποφασιστικές προσπάθειες αντιπολίτευσης του Rebisco. Με τη νίκη επί της Rebisco, ο Supreme Chonburi παρέμεινε αήττητος στο Pool B.

Ο Pleumjit Thinkaow σκόραρε πρώτος με 12 πόντους, συμπεριλαμβανομένων 10 επιθέσεων για τον Supreme Chonburi, ενώ η Faith Janine Shirley Nisperos ηγήθηκε του Rebisco με 8 πόντους.

«Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου κέρδισε σε αυτόν τον αγώνα. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν ήδη προσαρμοστεί και έχουν καλύτερη ομαδική δουλειά. Έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι σήμερα. Ο αυριανός μας αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός και πολύ πιο σκληρός για εμάς, καθώς έχουμε εναποθέσει τις μεγάλες μας ελπίδες στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Pool B», σχολίασε μετά τον αγώνα ο επικεφαλής προπονητής του Supreme Chonburi, Nataphon Srisamutnak.

«Είχαμε καλύτερο παιχνίδι σήμερα. Είναι μια καλή πρακτική για εμάς. Όσον αφορά τον αυριανό μας αγώνα, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί οι παίκτες της Αλτάι έχουν τεράστιο φυσικό πλεονέκτημα έναντι μας. Αύριο, θα χρησιμοποιήσουμε ένα γρήγορο παιχνίδι με συνδυαστικά παιχνίδια. Έχουμε εξασκηθεί πολύ σε αυτές τις τακτικές και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας στο παιχνίδι αύριο», είπε ο Pleumjit Thinkaow, αρχηγός του Supreme Chonburi.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/