Η τοπική ομάδα διάσωσης της Pattaya βοηθά τα θύματα των πλημμυρών στο Lop Buri

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Suttipong AL Life Support Pattaya

Λοπ Μπούρι-

Μια ομάδα εθελοντών διασωστών από το Ίδρυμα Sawang Boriboon Pattaya πήγε στο Lop Buri που βρίσκεται στην κεντρική Ταϊλάνδη αυτή την εβδομάδα και παρείχε σημαντική βοήθεια και υποστήριξη στα θύματα των εκτεταμένων πλημμυρών στην επαρχία.

Οι πλημμύρες σημειώθηκαν μετά από ισχυρές καταιγίδες, επίμονες βροχοπτώσεις και άλλες κακές καιρικές συνθήκες που προκάλεσαν καταστροφές σε μεγάλο μέρος της Ταϊλάνδης ως αποτέλεσμα της τροπικής καταιγίδας Dianmu την περασμένη εβδομάδα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν την καταιγίδα και την συνθήκες σε όλη τη χώρα αυτή την εβδομάδα κάνοντας κλικ εδώ.

Ένα βίντεο από τις ομάδες που επισκέπτονται το Lop Buri μπορείτε να δείτε ακριβώς παρακάτω:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Suttipong AL Life Support Pattaya

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Sawang Boriboon Pattaya, κ. Prasit Tongtitjaroen, είπε στους δημοσιογράφους της Pattaya News χθες κατά την επιστροφή των ομάδων: «Περίπου 40 διασώστες με πολλαπλά τετράτροχα φορτηγά εκτός δρόμου και έξι βάρκες και τζετ σκι πήγαν. στις συνοικίες Kok Samrong και Chai Badan στο Lop Buri για να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής που χρειάζονταν υποστήριξη λόγω των ισχυρών πλημμυρών».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Suttipong AL Life Support Pattaya

«Επικεντρωθήκαμε επίσης πολύ στην ασφάλεια του διασώστη μας πρώτα στο Lopburi, καθώς η περιοχή έχει δει ισχυρά ρεύματα με υψηλά επίπεδα πλημμυρικών υδάτων», πρόσθεσε ο Prasit.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Suttipong AL Life Support Pattaya

«Πρόσφατα δώσαμε 300 γεύματα και νερό σε κατοίκους της περιοχής που εξακολουθούν να μένουν στα σπίτια τους και αρνήθηκαν να εκκενωθούν, παρά τα νερά που έφταναν μέχρι τη μέση. Πολλοί από αυτούς φοβούνται πιθανές λεηλασίες και κλοπές και γι' αυτό δεν θα δεχτούν προσφορές να μεταφερθούν σε προσωρινά καταφύγια της περιοχής. Βοηθήσαμε, φυσικά, και στη μετακίνηση των πλημμυροπαθών που δέχτηκαν την προσφορά να πάνε σε ένα καταφύγιο μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά της πλημμύρας, κυρίως ηλικιωμένοι, ευάλωτοι και όσοι είναι ανάπηροι ή ακόμα και κλινήρης». σημείωσε ο Πρασίτ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Suttipong AL Life Support Pattaya

«Οι ομάδες διάσωσής μας παρείχαν βοήθεια σε όσους είχαν ανάγκη για τρεις μέρες και νύχτες συνολικά χωρίς ουσιαστικά να κάνουμε διακοπές για τον εαυτό μας πριν επιστρέψουμε στην Πατάγια όταν τα νερά της πλημμύρας άρχισαν να υποχωρούν», δήλωσε ο Πρασίτ.

«Όλοι ζούμε στην ίδια χώρα. Όλοι είναι φίλοι μας, ανεξάρτητα από το αν μένουν στην Πατάγια, όπου έχουμε έδρα ή όχι. Δεν τους αφήνουμε πίσω». κατέληξε ο Πρασίτ.

Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι το Sawang Boriboon, το οποίο βρίσκεται στη Naklua, είναι μία από τις κύριες εθελοντικές υπηρεσίες διάσωσης για την Pattaya και βοηθά με συνέπεια όσους έχουν ανάγκη σε όλη την περιοχή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Suttipong AL Life Support Pattaya

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.