Reader Talkback: Τι πιστεύετε για το τρέχον σχέδιο να ανοίξει ξανά η Pattaya σε ξένους εμβολιασμένους τουρίστες τον Νοέμβριο;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Καλωδιακή τηλεόραση Sophon

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και παίρνουμε τις γνώσεις και τις απόψεις τους. Στη συνέχεια, μοιραζόμαστε τα σχόλιά τους μια εβδομάδα αργότερα και επιλέγουμε μια ποικιλία από ποικίλες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Αυτή την εβδομάδα, θέλαμε να μετρήσουμε την εμπιστοσύνη και τις σκέψεις του αναγνώστη μας σχετικά με το σχέδιο «επαναλειτουργίας» της Pattaya που υποτίθεται ότι θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Λοιπόν, το ερώτημα μας είναι:

Τι πιστεύετε για το τρέχον σχέδιο να ανοίξει ξανά η Pattaya σε ξένους εμβολιασμένους τουρίστες τον Νοέμβριο;

Αυτή είναι μια αρκετά ανοιχτή ερώτηση επίτηδες και θέλουμε να είναι έτσι για να αφήσουμε τους ανθρώπους να εκφράσουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους σχετικά με την πρόταση. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την πρόταση, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτήν κάνοντας κλικ εδώ. Λάβετε υπόψη ότι θα μπορούσε να αλλάξει και δεν είναι «πέτρα», όπως πολλά πράγματα στην Ταϊλάνδη.

Οι σημειώσεις απόκρημνου σχεδίου για όσους δεν έχουν χρόνο να διαβάσουν το προηγούμενο άρθρο, όπως προτείνεται επί του παρόντος:

-7 ημέρες στην Πατάγια, στη συνέχεια μπορείτε να ταξιδέψετε σε άλλες περιοχές. Ενώ βρίσκεστε στην Πατάγια, ωστόσο, μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των Jomtien και Sattahip, αλλά δεν μπορείτε να φύγετε.

-Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον δύο τεστ Covid-19 όσο είστε εδώ, πληρώνεστε από την τσέπη σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει μια δοκιμή πριν έρθετε στη χώρα σας.

-Πρέπει να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο SHA+ για την περίοδο των 7 ημερών (Αντίθετα με πιστεύεται, αυτό δεν είναι μόνο τεράστια ακριβά θέρετρα, υπάρχουν πολλές επιλογές μεσαίας κατηγορίας και προσιτές, αν και για όσους προτιμούν μόνο ξενώνες ή ξενώνες δεν θα είναι ευχαριστημένοι και δεν μπορείτε να μείνετε στο δικό σας διαμέρισμα ή σπίτι.)

-Ακόμα πρέπει να έχετε COE (Πιστοποιητικό Εισόδου) και ασφάλεια πριν έρθετε, μαζί με προκράτηση ξενοδοχείου.

-Όλες οι δραστηριότητες και οι χώροι είναι ανοιχτοί για εσάς. Ωστόσο, δεν υπάρχει εγγύηση ότι τα μπαρ και η νυχτερινή ζωή θα επιτραπεί να ανοίξουν και οι αρχές αποφεύγουν αυτό το θέμα.

Πιστεύετε ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει; Είναι καλύτερο από το τρέχον πρόγραμμα; Θα έπαιρνες μέρος σε αυτό; Τι πρέπει να βελτιωθεί; Τι είναι καλό για το πρόγραμμα;

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς! Πείτε μας στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια παρακάτω ή αν προτιμάτε το σχόλιό σας να είναι ιδιωτικό, στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com. Θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα και θα επιλέξουμε μια ποικιλία διαφορετικών απαντήσεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, όπως πάντα!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.43 (7 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/