Ο Βοηθός Περιφερειάρχης επισκέπτεται τον Ροταριανό Όμιλο της Πατάγια, ενημέρωση για τις δραστηριότητες του συλλόγου

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Στην τακτική συνάντηση του Ροταριανού Ομίλου της Πατάγια, του παλαιότερου συλλόγου στην Πατάγια που ιδρύθηκε το 1972, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Royal Cliff Beach, ο σύλλογος είχε την τιμή να υποδεχτεί τον Βοηθό Περιφερειάρχη Khun Somwang Pipatsvead, μέλος του Ροταριανού Ομίλου της Sriracha.

Πολλοί Ροταριανοί της Ταϊλάνδης από άλλους συλλόγους παρακολούθησαν επίσης τη συνάντηση όπου παρατηρήθηκε πολύ περιορισμένη συμμετοχή μελών του συλλόγου λόγω συνεχιζόμενων προφυλάξεων και ανησυχιών για την πανδημία Covid-19. Επιπλέον, υπήρχε όριο 25 μελών και προσκεκλημένων, σύμφωνα με τις εντολές ελέγχου της νόσου του Chonburi Covid-19. Όλοι οι παρευρισκόμενοι που πέρασαν τους ελέγχους θερμοκρασίας χρησιμοποίησαν διαδικασίες check-in και έλαβαν άλλες προφυλάξεις για να διασφαλίσουν ότι έκαναν το καθήκον τους για να σταματήσουν την εξάπλωση του Covid-19.

Πρώην πρόεδρος του συλλόγου μας και Ροταριανός για περισσότερα από 30 χρόνια, ο Gerard Porcon παρακολούθησε επίσης τη συνάντηση με τη σύζυγό του Manita Porcon, η οποία είναι επίσης πρώην Ροταριανή και ανακοίνωσε ότι εντυπωσιάστηκε με τον σύλλογο και θα επανέλθει, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου. ενθουσιάστηκε με αυτή την ανακοίνωση και είπε στη συνάντηση ότι ο προηγούμενος πρόεδρος Gerard ήταν ο κατασκευαστής του Μνημείου της Ειρήνης και ένας πολύ δραστήριος πρώην ηγέτης του συλλόγου μας.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Niels Colov εξήγησε στον Βοηθό Περιφερειάρχη ότι ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια, παρά τα εμπόδια της πανδημίας Covid-19, εξακολουθούσε να είναι ενεργός στην παροχή έργων κοινωνικής υπηρεσίας στην Πατάγια, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς προστατευτικού εξοπλισμού σε εργαζόμενους υγείας στο Νοσοκομείο της πόλης της Πατάγια πρόσφατα για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ. Ακολουθεί φωτογραφία από την πρόσφατη εκδήλωση.

Επιπλέον, ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια παρείχε φυλλάδια τροφίμων σε άτομα που έχουν ανάγκη, μάζεψε και μοίρασε μεταχειρισμένα ρούχα και παιχνίδια σε άτομα που ζουν σε παραγκούπολη, συμμετείχε σε καθαρισμούς παραλιών, υποστήριξε μικρά τοπικά καταστήματα και διοργάνωσε έναν διαγωνισμό Ζωγραφικής Ειρήνης μεταξύ μαθητές σε σχολεία της Πατάγια, καθώς και διοργάνωση μιας μεγάλης Έκθεσης Ζωγραφικής Ειρήνης στο εμπορικό κέντρο Central Festival.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τον διαγωνισμό και την έκθεση Peace Painting που καλύψαμε προηγουμένως εδώ στο TPN media κάνοντας κλικ εδώ. Μια περιήγηση βίντεο της προηγούμενης εκδήλωσης είναι παρακάτω.

Ένα πρόγραμμα γλωσσικής εκπαίδευσης για νέους Ταϊλανδούς στη βιομηχανία φιλοξενίας της Pattaya συζητήθηκε και συζητήθηκε μεταξύ των μελών και ανακοινώθηκε μια συμμαχία αδελφών συλλόγων με τον Ροταριανό Όμιλο του Koh Chang. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του μακροχρόνιου Ροταριανού και πρώην Προέδρου Praphan Tinnarong. Μια φωτογραφία από την τελετή της κηδείας του στην Μπανγκόκ, ακολουθούμενη από μια φωτογραφία του Khun Praphan, είναι παρακάτω. Ο Ροταριανός Όμιλος Πατάγια ελπίζει να αναπαυθεί εν ειρήνη και να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του.

Ο Βοηθός Περιφερειάρχης αποχώρησε από τη συνάντηση βέβαιος ότι ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια συνεχίζει να είναι δυνατός και έτοιμος για ένα επιτυχημένο μέλλον. Μια φωτογραφία όσων συμμετείχαν στη συνάντηση αυτής της εβδομάδας είναι παρακάτω.

Ο Ροταριανός Όμιλος της Πατάγια υπηρετεί την Πατάγια από το 1972 και βρίσκεται στην περιοχή 3340 του Ροταριανού οργανισμού. Η λέσχη περιλαμβάνει τόσο ταϊλανδικά όσο και ξένα μέλη και πραγματοποιεί συναντήσεις και εκδηλώσεις τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ταϊλανδικά. Συναντιούνται δύο φορές την εβδομάδα στο ξενοδοχείο Royal Cliff κάθε δεύτερη Δευτέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ροταριανό Όμιλο της Πατάγια, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ. Αυτός είναι ένας σύνδεσμος προς την αρκετά νέα ιστοσελίδα του συλλόγου και αναλυτικές πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι συνολικά το Ρόταρυ, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

Με τα δικά τους λόγια, εδώ είναι μια σύντομη επισκόπηση του τι κάνει το Ρόταρυ για την κοινότητα:

Το Ρόταρυ είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο 1.2 εκατομμυρίων γειτόνων, φίλων, ηγετών και λύτων προβλημάτων που βλέπουν έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ενώνονται και αναλαμβάνουν δράση για να δημιουργήσουν διαρκή αλλαγή – σε όλο τον κόσμο, στις κοινότητές μας και στους εαυτούς μας.

Ο σύλλογος έχει τακτικές συναντήσεις του τις Δευτέρες δύο φορές το μήνα στο 5 αστέρων Royal Cliff Beach Resort στην Πατάγια στις 19.00 μ.μ. (Η συντροφιά ξεκινά στις 18.30 μ.μ.). Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι αν θέλετε να ακούσετε πώς μπορείτε να βοηθήσετε στην τοπική κοινότητα ή να ρωτήσετε για να γίνετε μέλος του Ροταριανού Ομίλου της Πατάγια. Λόγω του Covid-19, ο αριθμός των ατόμων που θα παρευρεθούν είναι ακόμα περιορισμένος, γι' αυτό προτείνεται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων αυτήν τη στιγμή. Υπεύθυνος επικοινωνίας: Πρόεδρος Niels Colov: 08-9911-1199
Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφειτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/