Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) – οικοδόμηση εμπιστοσύνης και προώθηση ταξιδιών μεταξύ ξένων τουριστών και εκπατρισμένων μέσω της εκδήλωσης γκολφ «The Phuket Sandbox»

Ακολουθεί ένα δελτίο τύπου από την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ)ΕΝΑ προωθεί τα ταξίδια μεταξύ ξένων τουριστών και παλαιών τουριστών μέσω του 2ndΕκπληκτική εκδήλωση τουρνουά γκολφ στην Ταϊλάνδη Expat 2021 â€“ διασφαλίζοντας την ασφάλεια του Phuket Sandbox.

 

Σύμφωνα με τον κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργό Τουρισμού και ΑθλητισμούÂ â€“Â Η πολιτική του προσανατολίζεται πρωτίστως στην ενθάρρυνση των εγχώριων ταξιδιών μεταξύ ξένων τουριστών και παλαιών.α Σε συνεργασία με την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης (SAT)ΕΝΑ καθώς και η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ), η προσπάθεια γίνεται μέσω δραστηριοτήτων στον χώρο του αθλητικού τουρισμού όπως π.χ

 

1. Το Κύπελλο Υπουργών στο Alpine Golf Club, στην επαρχία Pathumthani στις 4 Απριλίου 2021.

2. The Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series 2021 στο Blue Canyon Country Club, επαρχία Πουκέτ στις 18 Αυγούστου 2021.α Η σειρά των εκδηλώσεων διοργανώθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς και τα μέτρα που ορίζει το Κέντρο για τον Covid-19 Διαχείριση καταστάσεων (CCSA), SHA και SHA+ πρότυπα και την επαρχιακή διοίκηση του Πουκέτ.  Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα με την Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ)ΕΝΑ και την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης (SAT)ΕΝΑ παίζοντας οικοδεσπότες παρέχοντας ενημερωμένες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες του τουρνουά και τα μέτρα ασφαλείας που εμπλέκονται μαζί με τους προπονητές για να είναι έτοιμοι να φροντίσουν πολύ όλους τους παίκτες του γκολφ.

3. Προώθηση “το Sandbox Swing†στο Πουκέτ μεταξύ 6 Σεπτεμβρίου â€“ 10 Οκτωβρίου 2021 σε αυστηρή τήρηση των μέτρων που ορίζονται από το Κέντρο για τον Covid-19 Διοίκηση καταστάσεων και επαρχία Πουκέτ.α Αναμένεται ότι περισσότεροι από 300 παίκτες γκολφ και οπαδοί θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

 

Επιπλέον, η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (ΤΑΤ)ΕΝΑ και την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης (SAT)ΕΝΑ σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε περαιτέρω εμπιστοσύνη μεταξύ των διεθνών τουριστών στον τομέα του αθλητισμού, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουμε στην κορυφή-of-Προορισμός του μυαλού.α Διεξάγοντας το 2ο Amazing Thailand Expat Golf Tournament Series 2021 στις 29 Σεπτεμβρίου 2021 στο Laguna Golf Club του Πουκέτ, και προσφέροντας ειδικά πακέτα εκδρομών σε πρώην πατέρες και λάτρεις του γκολφ στην Ταϊλάνδη, όπως για επιχειρηματίες και οικογενειακούς ταξιδιώτες. το’Αναμένεται ότι περισσότερα από 100 άτομα θα συμμετάσχουν σε μια τέτοια εκδήλωση.  Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πραγματοποιηθούν επίσης δραστηριότητες για τη μετάδοση χρήσιμης γνώσης στους χειριστές γηπέδων γκολφ και στους παίκτες για να διασφαλιστεί ότι όλοι είναι έτοιμοι και έτοιμοι να προσφέρουν την πιο αξέχαστη και ασφαλέστερη εμπειρία για όλους τους τουρίστες και τους παίκτες του γκολφ.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/