39 άτομα συνελήφθησαν στο Rayong επειδή έκαναν πάρτι για να γιορτάσουν την απελευθέρωση από την καραντίνα, βρέθηκαν ναρκωτικά

Rayong -

Μια ομάδα 39 εφήβων από την Ταϊλάνδη συνελήφθη σε μια βίλα με πισίνα στην επαρχία Ραγιονγκ σήμερα το απόγευμα, 26 Σεπτεμβρίου, αφού φέρεται να συγκέντρωσαν και πήραν παράνομα ναρκωτικά για να γιορτάσουν την απελευθέρωσή τους από την καραντίνα του Covid-19.

Αξιωματούχοι του Αστυνομικού Σταθμού Klaeng έφτασαν στη διώροφη βίλα που βρίσκεται στη μέση μιας φυτείας durian στην περιοχή Klaeng αφού ειδοποιήθηκαν για φερόμενη κατάχρηση ναρκωτικών μεταξύ νεαρών από ανώνυμη πληροφορία. Η ομάδα εθεάθη να χορεύει στο σπίτι με δυνατή μουσική όταν η αστυνομία πλησίασε στο σημείο.

Συνολικά 21 άνδρες και 18 γυναίκες που δεν κατάφεραν να διαφύγουν από το σημείο συνελήφθησαν με ναρκωτικά που βρέθηκαν στο πάτωμα, μεταξύ των οποίων 57 δισκία Έκσταση και 51.56 γραμμάρια κεταμίνης. Στο σημείο βρέθηκε και αλκοόλ, το οποίο καθώς οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες ήταν κάτω των XNUMX ετών, ήταν επίσης παράνομο. Όλοι τους οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Klaeng για ανάκριση. Η αστυνομία του Klaeng πιστεύει ότι τουλάχιστον μια χούφτα θεατών που πήγαιναν σε πάρτι μπορεί να κατάφεραν να δραπετεύσουν και οι αστυνομικοί αναζητούν αυτά τα άτομα.

 

Η ομάδα φέρεται να ομολόγησε παράνομη συγκέντρωση και κατάχρηση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της έρευνας, δηλώνοντας περαιτέρω ότι οι περισσότεροι από αυτούς γνώριζαν ο ένας τον άλλον ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα στο κέντρο κράτησης Chan Khem Covid-19 στην επαρχία Chanthaburi. Σχεδίαζαν να οργανώσουν ένα πάρτι ναρκωτικών στη βίλα στο Rayong καθώς ήταν βολικό για όλους όσους ταξίδευαν αρχικά από το Chonburi, το Rayong και το Chanthaburi.

Ο υποστράτηγος της αστυνομίας Weerawat Chulanan του αστυνομικού σταθμού Klaeng Rayong είπε ότι 37 από τις συλλήψεις βρέθηκαν να είχαν πάρει ναρκωτικά, αλλά όλοι δεν βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 αφού έκαναν ένα γρήγορο τεστ αντιγόνου, καθώς όλοι είχαν μόλις αποφυλακιστεί από δεκατέσσερα. - ημερήσια καραντίνα.

Αρχικά, κατηγορήθηκαν για κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορίας 1 (έκσταση) και 2 (κεταμίνη) για παράνομη πώληση και χρήση καθώς και παράνομη συγκέντρωση, κατά παράβαση του Διατάγματος Έκτακτης Ανάγκης και του Νόμου για τις Μεταδοτικές Ασθένειες. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες που σχετίζονται με τον Covid-19, οποιαδήποτε «πάρτι» ή κοινωνικές συγκεντρώσεις για εορταστικές περιστάσεις, ειδικά γύρω από το αλκοόλ, είναι αντίθετα με το νόμο. Η αστυνομία της Ταϊλάνδης καταπιέζει σκληρά τα πάρτι την περασμένη εβδομάδα, τονίζοντας ότι εξακολουθεί να είναι ενάντια στις τρέχουσες εντολές Covid-19 και μπορεί να μεταδώσει την ασθένεια.

Φωτογραφία ευγενική προσφορά: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.67 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.