Το Hyatt Regency Koh Samui εμφανίζεται στο πιάτο ως εξαιρετικός χώρος για φαγητό

Ακολουθεί δελτίο τύπου. Οι δηλώσεις τους είναι δικές τους.

KOH SAMUI, Ταϊλάνδη (15 Σεπτεμβρίου 2021)— Ως Σικελός, ο Frederik Farina είναι βουτηγμένος σε μια γαστρονομική κουλτούρα που δίνει έμφαση στην απλότητα και τη βιωσιμότητα.

Και ο έμπειρος οραματιστής του F&B χρησιμοποιεί τη ριζωμένη φιλοσοφία του για το φαγητό για να καθιερώσει το Hyatt Regency Koh Samui ως τον πιο συναρπαστικό προορισμό για φαγητό στο θρυλικό παραδεισένιο νησί της Ταϊλάνδης.

Η Farina, η οποία έχει περάσει 18 χρόνια με τη Hyatt στη Νοτιοανατολική Ασία, είναι η διευθύντρια μαγειρικής στο design-forward resort, μια πολυαναμενόμενη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των πολυτελών καταλυμάτων στο Koh Samui που αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου.

Μια συνεργασία μεταξύ τριών από τα μεγαλύτερα ονόματα σχεδιαστών ξενοδοχείων της Ταϊλάνδης - Office of Bangkok Architecture, August Design και Plandscaping - η ιδιοκτησία 140 δωματίων καταλαμβάνει οκτώ στρέμματα ιδιωτικής ακτογραμμής στην μακρινή βορειοανατολική γωνία του Samui.

Στο ρόλο του, ο Farina επιβλέπει τις τρεις ιδέες για φαγητό στο θέρετρο. Περιλαμβάνουν το SESUN - μια μοντέρνα παραλιακή ψησταριά που ασχολείται με φρέσκα θαλασσινά και εκλεκτά κρέατα με μεσογειακή πινελιά - και έναν ολοήμερο χώρο εστίασης, το Yangna, όπου οι επιλογές μενού ποικίλλουν από αυθεντικά ταϊλανδέζικα πιάτα έως διεθνείς σπεσιαλιτέ.

Ο Frederik Farina, που απεικονίζεται εδώ στον κήπο με βότανα στο Hyatt Regency Koh Samui, ελπίζει να κάνει το θέρετρο έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για φαγητό στο Koh Samui

Το Oasis on the Rocks συμπληρώνει το γαστρονομικό ρόστερ του θέρετρου: το τραπέζι ενός ρομαντικού σεφ σε ένα απομονωμένο ακρωτήριο δίπλα στα κυκλικά νερά του Κόλπου της Ταϊλάνδης.

Και τα τρία διαφέρουν σημαντικά ως προς την ατμόσφαιρα και τις προσφορές φαγητού. Αυτό που τους ενώνει, ωστόσο, είναι η εστίαση του λέιζερ της Farina στη χρήση προϊόντων υψηλής ποιότητας (τοπικά όποτε είναι δυνατόν) για την παροχή πολυαισθητηριακών εμπειριών στους θαμώνες.

«Σίγουρα καθοδηγούμαι από το προϊόν, επομένως όλα εξαρτώνται από την ποιότητα, την προέλευση και τον χειρισμό των προϊόντων», είπε. «Με το να το κάνουμε αυτό σωστά, μας επιτρέπει να προσφέρουμε γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν την τοποθεσία και τις γαστρονομικές παραδόσεις και τα πολιτιστικά στοιχεία της, διατηρώντας παράλληλα μια εξωστρεφή φιλοσοφία με ευρεία απήχηση».

Στη SESUN, η έμφαση δίνεται στα σούπερ φρέσκα θαλασσινά του Koh Samui. Το δίχτυ ψαρέματος στην οροφή του χώρου αντικατοπτρίζει την προέλευση των θαλασσινών, τα οποία προμηθεύονται από βιώσιμες πηγές από ντόπιους ψαράδες. Το θαλάσσιο bounty στη συνέχεια ψήνεται στη σχάρα πάνω από φλοιούς καρύδας, σε στυλ Samui, για να δώσει τη μέγιστη γεύση. Άλλα κύρια σημεία του μενού περιλαμβάνουν χυμώδεις μπριζόλες Wagyu και πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο που χρησιμοποιούν πλήρως τα προϊόντα από τον βιολογικό κήπο του θέρετρου.

Το Yangna προσφέρει περισσότερα στον τρόπο της ταϊλανδέζικης φωτιάς με σπεσιαλιτέ από όλο το Βασίλειο που παρουσιάζονται στο μενού μαζί με άλλες επιλογές που κυμαίνονται από κινέζικο dim sum μέχρι δυτικό comfort food και δημιουργικές σαλάτες. Τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε περιλαμβάνουν μια χούφτα αυθεντικά νότια ταϊλανδέζικα κάρυ με έντονα μπαχαρικά.

Το Oasis on the Rocks, εν τω μεταξύ, εξυπηρετεί τους επισκέπτες που αναζητούν μια πιο οικεία γευστική εμπειρία. Οι λάμπες χαμηλού φωτισμού φωτίζουν ένα μονοπάτι κατά μήκος των βράχων σε μια πλατφόρμα με θέα στα κύματα, όπου είναι στρωμένο ένα τραπέζι για δύο για ζευγάρια που μπορούν να επιλέξουν από τρία απολαυστικά σετ μενού: θαλασσινά, ταϊλανδέζικα ή μεσογειακά.

Είναι ένα αξέχαστο ταξίδι που αξιοποιεί την ομορφιά της εκπληκτικής τοποθεσίας του θέρετρου. Ταιριάζει επίσης με την επιθυμία της Farina να προκαλέσει μια αίσθηση θέσης στις γαστρονομικές εμπειρίες που έχει επιμεληθεί στο κατάλυμα.

«Ο απώτερος στόχος είναι να προσφέρουμε κουζίνα με προσωπικότητα», πρόσθεσε. «Με την αναφορά στο πού βρίσκεστε, μπορείτε να ενισχύσετε την εκτίμηση του προορισμού».

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/