Το Πουκέτ ξεκινά την τρίτη υποδόρια ένεση του AstraZeneca για πλήρως εμβολιασμένους κατοίκους σήμερα

Πουκέτ -

Οι κάτοικοι του Πουκέτ άρχισαν να λαμβάνουν ενισχυτικά εμβόλια AstraZeneca με υποδόρια ένεση σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου.

Περισσότεροι από 2,500 κάτοικοι της περιοχής που είναι πλήρως εμβολιασμένοι με τα εμβόλια Sinovac έφτασαν σήμερα το πρωί στα κέντρα εμβολιασμού του Πουκέτ στην περιοχή Muang για να λάβουν την τρίτη υποδόρια ένεση AstraZeneca.

Η υποδόρια χορήγηση ενός εμβολίου COVID-19 χρησιμοποιεί μόνο 0.5 χιλιοστόλιτρα ανά άτομο. Αντί για τον μυ, η υποδόρια ένεση θα ενέθηκε με εμβόλιο στην άνω έξω περιοχή του τρικεφάλου.

Η Δρ Withita Jangiam του νοσοκομείου Vachira Phuket είπε στους δημοσιογράφους ότι η υποδόρια χορήγηση είχε λάβει καλή ανταπόκριση από τους κατοίκους της περιοχής μετά την προηγούμενη συνέντευξη Τύπου για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της διοίκησης.

Όσον αφορά τις παρενέργειες, όσοι έλαβαν την υποδόρια ένεση θα παρουσιάσουν λιγότερες παρενέργειες όπως κόπωση και πονοκέφαλο από τους μισούς από αυτούς που έλαβαν την ενδομυϊκή ένεση, σύμφωνα με την έρευνα.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν αυτήν την τρίτη (αναμνηστική) δόση θα πρέπει να εγγραφούν για ένα ραντεβού μέσω του ιστότοπου «Phuket Tong Chana» (Το Phuket Must Win), ο οποίος θα παρακολουθεί επίσης το ιστορικό εμβολιασμού περισσότερων από 200,000 ατόμων. Ο αναμνηστικός εμβολιασμός αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα μέσα Οκτωβρίου 2021.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.