Ο 62χρονος οδηγός μοτοσικλέτας Si Racha έχασε τη ζωή του μετά από πτώση του από τρέιλερ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΑΙ

Τσονμπούρι –

Μια 62χρονη γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας διαπιστώθηκε ο θάνατος στο σημείο μετά τη σύγκρουση της μηχανής της με τρέιλερ στη Σι Ράτσα. Προσπαθούσε να οδηγήσει ανάμεσα σε δύο μεγάλα φορτηγά όταν συνέβη το ατύχημα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη Δευτέρα (20 Σεπτεμβρίουth) το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο Frontage Road στο Nongkham.

Οι πρώτοι ανταποκριτές έφτασαν στη διασταύρωση για να βρουν δύο τρέιλερ στο δρόμο. Ένας οδηγός, ο κ. Teeranan Jantakeeree, 29 ετών, περίμενε στο σημείο την αστυνομία.

Κάτω από το φορτηγό, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν το σώμα της κυρίας Payom Nuannim, 62 ετών. Είχε τραυματιστεί σοβαρά από το ατύχημα και οι πρώτοι ανταποκριτές πιστεύουν ότι πέθανε αμέσως.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΑΙ

Ένα δεύτερο τρέιλερ φορτηγό βρέθηκε στη δεξιά λωρίδα. Ο οδηγός, ο κύριος Boonmee Rittijandee, 41 ετών, περίμενε επίσης την αστυνομία. Το κατεστραμμένο μηχανάκι του Payom βρέθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού με μια κουζίνα ρυζιού και ένα σακουλάκι με ρύζι.

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πίστεψε ότι η Payom είχε χάσει τον έλεγχο της μοτοσικλέτας της όταν προσπάθησε να περάσει ανάμεσα στα δύο φορτηγά. Ένα από τα φορτηγά κινούνταν στο πράσινο φως και έπεσε ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της και αποφασίζει εάν θα υπάρξουν πιθανές νομικές κατηγορίες για τους οδηγούς φορτηγών.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3 (1 ψήφος)
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.