Έφηβος οδηγός σκοτώνεται αφού έπεσε με τη μοτοσικλέτα του σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος Ban Bueng

Ban Bueng -

Ένας νεαρός οδηγός κηρύχθηκε νεκρός στο σημείο, αφού έπεσε με τη μοτοσικλέτα του σε στύλο ηλεκτρικού ρεύματος στο Ban Bueng το βράδυ της Κυριακής (19 Σεπτεμβρίου).

Η αστυνομία του Ban Bueng ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 8:30 μ.μ. σε μια U-Turn on Number 344 Road στο Nong Chark.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του νεαρού οδηγού κ. Tananat Chonsiripong, 17 ετών. Είχε σπάσει τον λαιμό του κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Το κατεστραμμένο μηχανάκι του Tananat βρέθηκε στην άκρη του δρόμου.

Ο κ. Jirasak Pimsakun, 35 ετών, μάρτυρας και κάτοικος ενός κοντινού σπιτιού είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους «Ο κ. Ο Tananat έκανε μια αναστροφή με μεγάλη ταχύτητα πριν προσκρούσει στον στύλο του ηλεκτρικού ρεύματος.»

Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Ban Bueng δήλωσε ότι αν και η ταχύτητα ήταν σίγουρα ένας παράγοντας στο ατύχημα, φάνηκαν να υπάρχουν ενδείξεις ότι τα φρένα είχαν δυσλειτουργήσει στη μοτοσικλέτα του Tananat και ότι το γκάζι δεν λειτουργούσε σωστά. Το ατύχημα παραμένει υπό ενεργό διερεύνηση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Puen Khao sai Joa

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.