Το "e-sports" προστέθηκε επίσημα ως επαγγελματικό άθλημα στην Ταϊλάνδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Tech Hub

Εθνική -

Η Βασιλική Εφημερίδα σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, δημοσίευσε την ανακοίνωση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού της Ταϊλάνδης για να συμπεριλάβει το «e-sports» ως ένα από τα επαγγελματικά αθλήματα στην Ταϊλάνδη.

Τα ηλεκτρονικά αθλήματα, που σημαίνει ηλεκτρονικά αθλήματα, είναι μια μορφή ανταγωνισμού που χρησιμοποιεί βιντεοπαιχνίδια που συχνά οργανώνονται μεμονωμένα ή ως ομάδες μεταξύ διαγωνισμών βιντεοπαιχνιδιών πολλών παικτών, ιδιαίτερα επαγγελματιών παικτών. Μερικά από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια esports στις μέρες μας περιλαμβάνουν το League of Legends, το Counter-Strike: Global Offensive, το Overwatch, το Dota 2 και το Call of Duty.

Ως ένα από τα επαγγελματικά αθλήματα της Ταϊλάνδης, το E-Sports θα έχει πλέον δικαιώματα και ευκαιρίες να αναζητήσει βοήθεια και υποστήριξη σε διάφορους τομείς από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού καθώς και από το «Ταμείο Προώθησης Επαγγελματικού Αθλητισμού» της Αθλητικής Αρχής της Ταϊλάνδης (SAT).

Οι αρχές θα παρέχουν ευημερία, ανάπτυξη αθλητών, τιμώντας επαγγελματίες αθλητές, προάγοντας τους αθλητές να γίνουν επαγγελματίες αθλητές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και καθιερώνουν τη διαχείριση επαγγελματικών αθλητικών εκδηλώσεων, αθλητικών συλλόγων και άλλων επαγγελματικών αθλητικών ενώσεων.

Επί του παρόντος, σύμφωνα με την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, υπάρχουν 13 επαγγελματικά αθλήματα, και συγκεκριμένα 1. Ποδόσφαιρο 2. Γκολφ 3. Τζετ σκι 4. Βόλεϊ 5. Takraw 6. Μπόουλινγκ 7. Αγώνες μοτοσικλετών 8. Ποδηλασία 9. Αγώνες αυτοκινήτου 10. Σνούκερ 11 Μπάντμιντον 12. Τένις. 13. Μπάσκετ. Τα ηλεκτρονικά αθλήματα θα γίνουν το 14ο νόμιμο επαγγελματικό άθλημα στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.