Τέσσερα μοτοσικλέτες κλάπηκαν στην περιοχή Πατάγια μέσα σε μια εβδομάδα, η αστυνομία προειδοποιεί τους ντόπιους να είναι σε επιφυλακή

Μπανγκλαμούνγκ -

Οι αρχές επιβολής του νόμου στην περιοχή της Pattaya ενημέρωσαν το The Pattaya News ότι συνολικά τέσσερις μοτοσικλέτες έχουν κλαπεί στην περιοχή Banglamung την περασμένη εβδομάδα και συμβούλεψε τους ντόπιους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών να παρακολουθούν τους κλέφτες στην περιοχή Banglamung, λόγω μιας ακόμα προβληματικής οικονομίας και έλλειψης. ευκαιριών εργασίας λόγω των περιορισμών του Covid-19 και της έλλειψης ξένων και εγχώριων τουριστών.

Ο κ. Sompot Euasakunmongkon, 62 ετών, ιδιοκτήτης συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Banglamung, είπε στο The Pattaya News: «Έχουν κλαπεί δύο μοτοσικλέτες από το συγκρότημα μου στην κεντρική Πατάγια. Οι ύποπτοι έκοψαν μια περίφραξη για να αποκτήσουν πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης μοτοσικλετών και έκλεψαν τα ποδήλατα σε αυτό το σημείο. Παρέχουμε CCTV στην αστυνομία της Πατάγια».

Ο κ. Ruengdet Ratchata, 25 ετών, είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News αφού επικοινώνησε μαζί μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Η μοτοσικλέτα μου κλάπηκε από ένα διαμέρισμα στο Banglamung, κοντά στο σιδηροδρομικό δρόμο. Έχω κάνει ήδη αναφορά στην αστυνομία. Είχα ακούσει για συμμορίες οργανωμένων κλεφτών μοτοσικλετών στην περιοχή, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα στόχευαν το ποδήλατό μου καθώς είναι φθηνό και δεν είναι ειδικής σχεδίασης ή μάρκας».

Ο κ. Patarapong Garasamawan, 35 ετών, είπε στους δημοσιογράφους του The Pattaya News: «Η μοτοσικλέτα μου, η οποία ήταν σταθμευμένη μπροστά από ένα κτίριο στο Soi Poethisarn, κλάπηκε στη μέση της νύχτας στις 17 Σεπτεμβρίου, γύρω στη 1:30 π.μ.» Η παραπάνω εικόνα παρασχέθηκε από τον Patarapong, ο οποίος έδωσε και το βίντεο στις αρχές επιβολής του νόμου.

Και οι τέσσερις ιδιοκτήτες μοτοσικλετών έχουν αναφέρει την απώλεια τους στην αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ με πλάνα από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης υπόπτων.

Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ δεν έχει αναφέρει τη σύλληψη οποιουδήποτε υπόπτου μέχρι την ώρα του Τύπου, ωστόσο, δήλωσε ότι ακολουθεί πολλά στοιχεία με βάση το βίντεο CCTV που τους παρασχέθηκε. Προειδοποίησαν ότι αρκετοί κλέφτες φαίνεται να επιχειρούν κατά τη διάρκεια των ωρών απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. και στοχεύουν σε περιοχές χαμηλής κυκλοφορίας κυρίως στην Ανατολική Πατάγια. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει λόγω του Covid-19 έως τουλάχιστον τα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.