Η Ιαπωνική Ένωση Πατάγια υποστηρίζει δωρεές από την ιαπωνική κοινωνία σε παιδιά που έχουν ανάγκη στην Πατάγια

Ακολουθεί δελτίο τύπου από την PJA (Ιαπωνική Ένωση Pattaya). Οι δηλώσεις και οι απόψεις τους είναι δικές τους. 

Οι δωρεές από την Ιαπωνία και την ιαπωνική κοινωνία στην Ταϊλάνδη σε παιδιά σε ιδρύματα στην Πατάγια συνεχίζονται κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης Covid-19 που έχει δει πολλές τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις να αγωνίζονται για δωρεές και υποστήριξη λόγω έλλειψης τουριστών, εγχώριων και διεθνών.

Στην Ιαπωνία, οι Ιάπωνες έχουν ένα παραδοσιακό έθιμο να παρουσιάζουν μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια και απαραίτητα αντικείμενα από μεγαλύτερους αδελφούς ή αδελφές σε μικρότερους αδελφούς και αδελφές που ονομάζονται επίσης «Osagari». Ως εκ τούτου, πολλές ιαπωνικές οικογένειες έχουν κάνει πρόσφατα δωρεές σε παιδιά που έχουν ανάγκη σε ιδρύματα στην Πατάγια. 

Αρχικά, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προηγούμενες δωρεές PJA και Ιαπωνικά στην Πατάγια, ανατρέξτε στα προηγούμενα άρθρα μας παρακάτω, στα Ταϊλανδικά:

Ένας

Τα Νέα της Πατάγια)ครอบครัว ชาว ญี่ปุ่น มอบ รอง เท้า รอง เท้า บูท และ อุปกรณ์ กีฬา จำนวน 2,000 ชุด ให้ กับ เด็ก ๆ ใน พัทยา ที่ ขาดแคลน ได้ รับ ความ ช่วยเหลือ จาก สมาคม สมาคม ชาว ชาว ญี่ปุ่น พัทยา (PJA)

Δύο
กลุ่ม PJA และ ผบก ผบก จว จว ชลบุรี นำ สิ่ง ของ และ รอง เท้า จาก ประเทศ ประเทศ ญี่ปุ่น ญี่ปุ่น กว่า กว่า 2,000 คู่ มอบให้กับน้องๆ มูลนิธิคุณพ่ับน้องๆ มูลนิธิคุณพ่อมยย

Δεύτερον, μερικές φωτογραφίες από πρόσφατες δωρεές συγκεντρώθηκαν και οργανώθηκαν με τη βοήθεια της PJA και της ιαπωνικής κοινωνίας. Η ιστορία πίσω από αυτές τις δωρεές είναι παρακάτω.

 

Από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο, η εταιρεία Saha Tokyu που αναπτύσσει ακίνητα όπως το "HarmoniQ residence Siracha" λειτούργησε εθελοντικά δωρεές από πολλές ιαπωνικές οικογένειες σε παιδιά στην Πατάγια και δώρησαν μεταχειρισμένα ποδήλατα, παιδικά ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, χαρτικά είδη και περισσότερο.

Όλες αυτές οι δωρεές παραδόθηκαν στο Ίδρυμα Father Ray, στο Δίκτυο Ανθρώπινης Βοήθειας και στο ορφανοτροφείο Pattaya στην Πατάγια από εθελοντικό προσωπικό της PJA (Ιαπωνική Ένωση Pattaya). 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο σχετικά με αυτή τη δωρεά.

 

Σε μια άλλη πρόσφατη δωρεά, όπως φαίνεται παραπάνω, η εταιρεία GreenLife στη Siracha δώρισε πολλά κλινοσκεπάσματα και η εταιρεία Kyoto Seni στη Μπανγκόκ από το Κιότο δώρισε πάνω από χίλια νέα παιδικά μπλουζάκια και άλλα για παιδιά σε ιδρύματα στην Πατάγια με την PJA.

<Βίντεο: https://youtu.be/ykwbp3Q5YV0 )

 

Αυτή είναι μια MTU (Mobile Training Unit) που δωρήθηκε από την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Μπανγκόκ για το Δίκτυο Ανθρώπινης Βοήθειας στην Πατάγια.

 

Η PJA (Ιαπωνική Ένωση Pattaya) και η ιαπωνική κοινωνία θα προσπαθήσουν να υποστηρίξουν περισσότερα για άπορα παιδιά σε διάφορα ιδρύματα στην Πατάγια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (1 ψήφος)
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/