Το ζευγάρι Ban Bueng κερδίζει το πρώτο βραβείο στην ταϊλανδέζικη λαχειοφόρο αγορά, 12 εκατομμύρια μπατ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Ban Bueng, Chonburi –

Ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη στο Ban Bueng, το οποίο είναι ιδιοκτήτης και διαχειριζόμενος ένα μικρό εστιατόριο κέρδισε το πρώτο βραβείο στην ταϊλανδική λαχειοφόρο αγορά, συνολικά 12 εκατομμύρια μπατ χθες (16 Σεπτεμβρίουth).

Η λαχειοφόρος αγορά της Ταϊλάνδης ανακοινώνεται δύο φορές το μήνα (την 1η και 16η ημέρα κάθε μήνα).

Η κα Pimchanok Sudta, 31 ετών, και η κα Supaktra Imkamon, 36, πήγαν χθες στο αστυνομικό τμήμα Ban Bueng με ένα σετ δύο λαχνών με τον αριθμό 070935.

Η κα Πιμτσάνοκ είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Πουλάμε φαγητό σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ban Bueng. Χθες το πρωί θέλαμε να αγοράσουμε ένα λαχείο με τους τρεις τελευταίους αριθμούς του 935. Υπήρχαν δύο διαθέσιμα σετ αυτού του αριθμού. Έτσι, αγοράσαμε αυτό το ένα και το μοιραστήκαμε και στους δύο μας."

«Μαγειρεύαμε στην κουζίνα του εστιατορίου μας που έχουμε μαζί χθες το απόγευμα και έκοψα το δάχτυλό μου ενώ έκοψα το κρέας. Αμέσως μετά, όμως, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης στην τηλεόραση και ξέχασα εντελώς κάθε πόνο που ένιωθα». δήλωσε ο Πιμτσάνοκ χαμογελώντας.

«Είμαστε ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια. Από τότε που γνωριστήκαμε, μας ήρθαν πολλά καλά πράγματα». πρόσθεσε ο Πιμτσάνοκ.

«Θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα για να αγοράσουμε ένα νέο σπίτι και να επενδύσουμε και να βελτιώσουμε το εστιατόριό μας. Το δάχτυλό μου θα είναι καλά». Ο Πιμτσάνοκ κατέληξε, γελώντας για τον ελαφρύ τραυματισμό.

ΦΩΤΟ: MGR Online=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.75 (4 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.