Άγνωστος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά αφού έπεσε με τη μηχανή του σε σταθμευμένο φορτηγό στο Don Hualor

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / TOPNEWS

Τσονμπούρι –

Ένας άγνωστος άνδρας οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε με τη μοτοσικλέτα του σε ένα σταθμευμένο φορτηγό του οποίου ο οδηγός έτρωγε νουντλς κοντά στο Mueang Chonburi νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία Don Hualor ειδοποιήθηκε για το ατύχημα δέκα λεπτά πριν από την ώρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην υποπεριφέρεια Don Hualor. Το Chonburi είναι επί του παρόντος υπό υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. λόγω των κανονισμών για τον Covid-19 και ισχύει από τα μέσα Ιουλίου.

Άτομα έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος φαινόταν να είναι Ταϊλανδός, χωρίς ταυτότητα ή άδεια στο άτομό του, ο οποίος βρισκόταν αναίσθητος στο δρόμο. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος τη στιγμή του ατυχήματος. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα ιατρική βοήθεια, η κατάστασή του μέχρι την ώρα του Τύπου ήταν άγνωστη.

Το κατεστραμμένο μαύρο μηχανάκι του οδηγού βρέθηκε στο δρόμο και ένα κατεστραμμένο μπλε νταλίκα ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου.

ΦΩΤΟ: Wisarn Sangjaroen / TOPNEWS

Ο οδηγός του φορτηγού, ο κ. Wirat Namtaku, 27 ετών, από το Udon Thani περίμενε την αστυνομία στο σημείο.

Ο Wirat είπε στην αστυνομία του Don Hualor: «Πάρκαρα το φορτηγό μου κοντά σε ένα εστιατόριο με νουντλς. Έτρωγα χυλοπίτες όταν άκουσα έναν εκκωφαντικό ήχο τρακαρίσματος κοντά».

«Έτρεξα έξω από το εστιατόριο και ανακάλυψα ότι το μηχανάκι του οδηγού έπεσε πάνω στο φορτηγό μου. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές τι ακριβώς προκάλεσε το ατύχημα».

Η αστυνομία ελέγχει το CCTV για να διαπιστώσει εάν ο Wirat είχε σταθμεύσει σωστά το όχημά του καθώς και τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στο ατύχημα. Η αστυνομία του Don Hualor δήλωσε επίσης στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης ότι εργάζεται για τον εντοπισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
1.5 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.