Η χορήγηση εμβολίων για μαθητές 12-17 ετών θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, λένε κυβερνητικοί αξιωματούχοι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Εθνική -

Τα εμβόλια Pfizer Covid-19 θα διανεμηθούν κυρίως σε μαθητές ηλικίας 12-17 ετών σε 29 επαρχίες της σκούρα-κόκκινης ζώνης πριν από την προγραμματισμένη επαναλειτουργία των σχολείων τον Νοέμβριο, ανέφερε το Υπουργείο Παιδείας της Ταϊλάνδης σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου.

Ο υπουργός Παιδείας Trinuch Thienthong αποκάλυψε στον Τύπο σήμερα το πρωί ότι η κυβέρνηση έχει εισαγάγει οδηγίες για την προετοιμασία του δεύτερου εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021 την 1η Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού δύο δόσεων εμβολίου Pfizer για μαθητές ηλικίας 12 έως 17 ετών την ημερομηνία αυτή. της ένεσης.

Το σχέδιο θα καλύπτει μαθητές στο Mattayom 1-6, φοιτητές με επαγγελματικό πιστοποιητικό, φοιτητές ανώτερων επαγγελματικών πιστοποιητικών ή ισοδύναμο και 6 μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ηλικία 12 ετών, σύμφωνα με τον Υπουργό. Θα δώσει προτεραιότητα σε περίπου 4.5 εκατομμύρια μαθητές σε επαρχίες με σκούρο κόκκινο χρώμα που σπουδάζουν σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, Σχολές Αστυνομίας Συνοριακής Περιπολίας, σεμινάρια, στρατιωτικές σχολές και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

กทม.เตรียมฉีดวัคซีนโควิด-19 เข็มแรกกฉกกทม ียนกลุ่มเสี่ยงอายุ 12-18 ปี 21 ก.ย.นี้
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Ο Amporn Pinasa, Γενικός Γραμματέας του Γραφείου της Επιτροπής Βασικής Εκπαίδευσης (OBEC), είπε ότι μια αλλαγή στο στυλ μελέτης εκτός σύνδεσης μπορεί να εφαρμοστεί σε τάξεις με μαθητές κάτω των 12 ετών, προκειμένου να επιτραπεί στους μαθητές να επιστρέψουν στα σχολεία, όπως οι καθηγητές πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, δεν πρέπει να αναφέρονται κρούσματα στην κοινότητα, οι μαθητές μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν ημέρες για να σπουδάσουν στα σχολεία κ.λπ.

Ο Αναπληρωτής Μόνιμος Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Δρ. Opas Karnkawinpong δήλωσε περαιτέρω ότι η δημόσια υγεία της Μπανγκόκ θα ξεκινήσει την κατανομή εμβολίων Pfizer για μαθητές μεταξύ 12 και 17 ετών στην πρωτεύουσα στις 21 Σεπτεμβρίου.

«Σύμφωνα με το πρόγραμμα, επιπλέον 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Pfizer θα φτάσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου και άλλες 2 εκατομμύρια δόσεις θα φτάνουν σταδιακά κάθε εβδομάδα τον Οκτώβριο. Το Υπουργείο Υγείας αναμένει ότι η πρώτη δόση θα εγχυθεί στους απαιτούμενους φοιτητές έως τον Οκτώβριο πριν προχωρήσει στη δεύτερη δόση το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.