Έντεκα τραυματίες, δώδεκα οχήματα υπέστησαν ζημιές όταν οδηγός φορτηγού έπεσε στο σιδηροδρομικό φράγμα Chonburi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Wisarn Sangjaroen / TOPNEWS

Τσονμπούρι –

Έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και δώδεκα οχήματα υπέστησαν ζημιές όταν μια γυναίκα οδηγός έπεσε με το φορτηγό της σε μια σιδηροδρομική πύλη στην περιοχή Mueang Chonburi χθες το βράδυ (9 Σεπτεμβρίουth).

Η αστυνομία Don Hualor ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 10:30 στο δρόμο Suk Prayoon – Samnak Bok στο Don Hualor.

Στο σημείο έφτασαν μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν έντεκα άτομα που είχαν υποστεί ως επί το πλείστον ελαφρά τραύματα (6 άνδρες, 5 γυναίκες). Μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο για αξιολόγηση και ιατρική βοήθεια.

Συνολικά δώδεκα οχήματα που περίμεναν μπροστά από τη σιδηροδρομική γραμμή που ήταν μια συλλογή από μοτοσικλέτες, καρότσια τροφίμων και αυτοκίνητα, υπέστησαν επίσης ζημιές.

Η οδηγός του φορτηγού, η κα Dussanee Penkaew, 23 ετών, που φέρεται να προκάλεσε το ατύχημα, συνελήφθη από τις αρχές επιβολής του νόμου στο σημείο. Δεν τραυματίστηκε.

Ο κ. Kamthorn Jitsang, 40, υπάλληλος σιδηροδρόμων, είπε στους δημοσιογράφους: «Η σιδηροδρομική φραγή είχε ήδη φράξει τον δρόμο με σήματα για να προειδοποιήσει ότι ερχόταν ένα τρένο».

«Πολλά οχήματα είχαν σταματήσει σε μια γραμμή περιμένοντας ένα τρένο που πλησίαζε. Ωστόσο, η κ. Dussanee ερχόταν από την αντίθετη πλευρά με το φορτηγό της και χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα την πύλη φραγής του σιδηροδρόμου, κοιτώντας εκτός ελέγχου στην απέναντι λωρίδα και τη σειρά των οχημάτων και των οδηγών που περίμεναν το τρένο. Δεν φαινόταν να βλέπει το φράγμα του σιδηροδρόμου παρά τα πολλαπλά φώτα που αναβοσβήνουν και τις προειδοποιήσεις». δήλωσε ο Kamthorn.

Ο Dussanee οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Don Hualor για περαιτέρω νομικές ενέργειες. Δεν έδωσε αμέσως δήλωση στο σημείο του δυστυχήματος για τα αίτια. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι αυτό συνέβη επίσης κατά τη διάρκεια μιας υποχρεωτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. στο Chonburi. Δεν ήταν σαφές γιατί τόσα πολλά οχήματα και άνθρωποι εξακολουθούσαν να βρίσκονται έξω κατά την περίοδο της απαγόρευσης κυκλοφορίας ή εάν είχαν άδειες για να το κάνουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Wisarn Sangjaroen / TOPNEWS

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
3.67 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.