Ταχυδρομική τσάντα γνώμης/αναγνώστη: Αρκετές εντυπωσιακές πραγματικότητες που αγνοούνται από τις αρχές της Ταϊλάνδης σε σχέση με τον Covid-19

Το παρακάτω είναι μια ταχυδρομική τσάντα/θέμα γνώμης αναγνώστη που μας εστάλη στη διεύθυνση pattayanewseditor@gmail.com. Οι απόψεις και οι δηλώσεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους. Το TPN media προσκαλεί όποιον επιθυμεί να υποβάλει γνώμη για πιθανή δημοσίευση να μας στείλει e-mail.

Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές πραγματικότητες που αγνοούνται από τις αρχές της Ταϊλάνδης, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τους τοπικούς δημάρχους.

Το πρώτο είναι ότι το 85% των ατόμων που είναι θετικά στο C19 δεν εμφανίζουν συμπτώματα και ένα επιπλέον 12% έχει συμπτώματα που δεν απαιτούν νοσηλεία.

Το δεύτερο είναι ότι δεν ελέγχονται όλοι, επομένως οι παραπάνω αριθμοί γίνονται σημαντικά μεγαλύτεροι σε ολόκληρο τον πληθυσμό.

Το τρίτο είναι ότι τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν ακόμα να λάβουν C19, αλλά οι πιθανότητές τους για σοβαρή ασθένεια είναι ακόμη μικρότερες από τα παραπάνω στοιχεία. Στην πραγματικότητα, έρευνα από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει ότι οι λοιμώξεις μετά τον εμβολιασμό δεν μοιάζουν παρά με ένα κρυολόγημα, με συμπτώματα πονοκεφάλου, πονόλαιμο, καταρροή, φτάρνισμα και απώλεια γεύσης.

Η συζήτηση/η ενέργεια από τις αρχές της Ταϊλάνδης συνεχίζει να αντικατοπτρίζει μια εσφαλμένη πολιτική μηδενικών περιπτώσεων, ενώ η Ευρώπη, η Ιαπωνία και η Αμερική αρχίζουν να μιλούν για τη ζωή με το C19 και αναγνωρίζουν ότι μετά τον εμβολιασμό είναι παρόμοιο με τη γρίπη ή το κρυολόγημα, από τα οποία πολλά στον κόσμο υποφέρουν τακτικά και με λίγη ταλαιπωρία.

Δυστυχώς, η Ταϊλάνδη παραμένει πίσω από τον κόσμο στις ενέργειες και τις σκέψεις της όταν απλώς συζητώντας τις πιο πρόσφατες μελέτες και στατιστικά στοιχεία και υιοθετώντας τις πιο πρόσφατες στρατηγικές από χώρες που έχουν την τύχη να είναι μπροστά από το παιχνίδι, θα την τοποθετούσε στην πρώτη γραμμή της λειτουργίας ανάκαμψης.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού συνεχίζεται τώρα με εντυπωσιακούς καθημερινούς αριθμούς εμβολιασμών, επομένως απαιτείται ριζοσπαστική σκέψη αντί αυτού του συνεχούς καταστροφικού και αναποτελεσματικού κύκλου κλεισίματος επιχειρήσεων, καραντίνας ανθρώπων και απαιτητικών δοκιμών και καραντίνας για τους τουρίστες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η συμβίωση με το C19 χρειάζεται όλοι να αποδεχτούν ότι θα αρρωστήσουν κάποια στιγμή και η κυβέρνηση να σταματήσει να προσπαθεί να το ελέγξει και τους πολίτες της και αφού η χώρα εμβολιαστεί πλήρως, να παρέχει ετήσια εμβόλια C19 μαζί με εμβόλια γρίπης σε ηλικιωμένους και ομάδες κινδύνου.

Μάικ Μπέικερ
Τζομέτι

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (13 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/