Οι διαδηλωτές υπέρ της δημοκρατίας στην περιοχή της Πατάγια πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αυτοκίνητα από την Πατάγια στο Σατάχιπ

Πατάγια -

Άνθρωποι στην Πατάγια που αυτοαποκαλούνταν «Thai Mai Ton» και «Gor Por Chor» χθες (5 Σεπτεμβρίουth) πραγματοποίησαν, όπως αποκαλούσαν, ράλι «Car Mob», το 4ο τις τελευταίες εβδομάδες, από την Πατάγια στο Σαταχίπ διαμαρτυρόμενοι κατά της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, ιδιαίτερα του πρωθυπουργού.

Η Pattaya News σημειώνει ότι περιέγραψαν τον εαυτό τους ως όχλο αυτοκινήτων και χρησιμοποίησαν ετικέτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να περιγράψουν τον εαυτό τους ως τέτοιο.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε στον κυκλικό κόμβο Dolphin στην Πατάγια και ηγήθηκαν οι κ. Wanchalerm Kunsane και Yossawarin ή αλλιώς «Jeng Dok Jik».

Η Τροχαία της Πόλης της Πατάγια και η Επιβολή του Νόμου της Πόλης της Πατάγια ήταν παρόντες και φρόντιζαν οι διαδηλωτές να ακολουθούσαν διαδικασίες διαχείρισης ελέγχου της νόσου, όπως φορώντας μάσκες και κοινωνική απόσταση. Τεχνικά, η συγκέντρωση και όλες οι διαμαρτυρίες είναι ενάντια στον νόμο επί του παρόντος για την «αποτροπή της εξάπλωσης του Covid-19», ωστόσο, οι αρχές επιβολής του νόμου έχουν λάβει μια ήπια στάση σε τοπικό επίπεδο για να αποφύγουν πιθανή αντιπαράθεση.

Οι διαδηλωτές μίλησαν δημόσια για το πώς είναι απογοητευμένοι από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, όπως οι πολιτικές που σχετίζονται με τον Covid-19, η κατανομή εμβολίων και οι περιορισμοί που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις στην Πατάγια, ειδικά τη βιομηχανία ψυχαγωγίας και τουρισμού, για σχεδόν πέντε μήνες χωρίς κανένα σημάδι ανακούφισης. Πραγματοποίησαν επίσης ομιλίες αναφέροντας ότι δεν έχει υπάρξει σημαντική οικονομική βοήθεια για το κλείσιμο, σύμφωνα με τις απόψεις τους.

Η αστυνομία της πόλης της Πατάγια σε ένα σημείο ανακοίνωσε στους διαδηλωτές ότι οι συγκεντρώσεις και οι συγκεντρώσεις, ακόμη και σε οχήματα, απαγορεύονται επί του παρόντος από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης μέσω μεγαφώνων. Ωστόσο, οι διαδηλωτές δεν άκουσαν την αστυνομία και αρνήθηκαν να διαλυθούν. Ωστόσο, η αστυνομία δεν ανάγκασε την ομάδα να διαλυθεί και η διαμαρτυρία παρέμεινε ειρηνική.

Οι διαδηλωτές με τα οχήματά τους συγκεντρώνονταν μαζί κορνάροντας, επιδεικνύοντας πινακίδες, πανό και κορδέλες, καθώς και γνωστοποιώντας στην κυβέρνηση πώς αισθάνονται.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με τα οχήματά της, κινήθηκε από την South Pattaya Road προς τη Βασιλική Ναυτική Βάση της Ταϊλάνδης στο Sattahip και κατέθεσε επιστολή στον Διοικητή του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης κατά της κυβέρνησης. Ζήτησαν από το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης να σταθεί με τον κόσμο ενάντια στον Πρωθυπουργό και να στηρίξει την άποψη του λαού.

Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε λίγο μετά, χωρίς αντιπαραθέσεις ή μεγάλα προβλήματα.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.