Έκλεψαν έξι μοτοσικλέτες σε μια νύχτα στην ίδια περιοχή κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή της Πατάγια

Banglamung/Pattaya/Ταϊλάνδη –

Έξι μοτοσικλέτες έχουν κλαπεί από την ίδια περιοχή κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής ολονύκτιας απαγόρευσης κυκλοφορίας Covid-19 στο Nongprue. Η αστυνομία του Μπανγκλαμούνγκ αναζητά υπόπτους.

Ο κ. Chatchai Permpool, 40 ετών, και ο κ. Peerasak Pongkan, 48, υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία του Banglamung.

Είπαν στην αστυνομία και στους δημοσιογράφους της Pattaya News το βράδυ της Τετάρτης (1 Σεπτεμβρίουst) τα μηχανάκια τους, που ήταν σταθμευμένα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Σόι Κάο Τάλο, έχουν κλαπεί ενώ κοιμόντουσαν. Επί του παρόντος ισχύει υποχρεωτική απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία έχει οριστεί από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, στο Chonburi και στην Pattaya από τις 9:00 μ.μ. έως τις 4:00 π.μ. καθημερινά. Η απαγόρευση κυκλοφορίας, σύμφωνα με την κυβέρνηση, έχει σχεδιαστεί για να αποθαρρύνει τους ανθρώπους από το να διοργανώνουν πάρτι ή συγκεντρώσεις και ενδεχομένως να διαδώσουν τον ιό Covid-19.

Ο κ. Chatchai εξήγησε στην αστυνομία του Banglamung ενώ τους έδειχνε πλάνα κλειστού κυκλώματος από το συγκρότημα διαμερισμάτων του: «Ξύπνησα το πρωί και βγήκα έξω για να κάνω μια αποστολή και σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι η μοτοσικλέτα μου είχε φύγει».

«Το βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης που έλαβα από την πολυκατοικία μου δείχνει στη 1:00 π.μ. ότι δύο με τρεις άνδρες έκλεψαν τη μηχανή μου μέσα σε ένα λεπτό», εξήγησε ο Chatchai.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Peerasak είπε στην αστυνομία του Banglamung: «Μένω στην ίδια πολυκατοικία με τον κ. Chatchai. Ήμουν ξύπνιος αργά το βράδυ και χαλαρώνω και άκουσα κάποιον να μιλούσε έξω κοντά στο δωμάτιό μου πριν τρέξουν με μια μηχανή. Έβρεχε πολύ εκείνη την ώρα, αλλά δεν το σκέφτηκα πολύ και τελικά πήγα για ύπνο.

«Ανακάλυψα το πρωί ότι η μηχανή μου είχε εξαφανιστεί και αργότερα έμαθα ότι η μηχανή του γείτονά μου, Chatchai, χάθηκε επίσης», εξήγησε ο Peerasak.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας του Banglamung, αναφέρθηκε συνολικά ότι άλλα τέσσερα μηχανάκια έχουν κλαπεί από την ίδια περιοχή στο Soi Khao Talo τη νύχτα της 1ης Σεπτεμβρίου/το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία πίστευε ότι οι ίδιοι ύποπτοι εμπλέκονται και στις έξι κλοπές μοτοσυκλετών και εξακολουθούν να ερευνούν τη κατά συρροή κλοπή με την ελπίδα να εντοπίσουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τους κλέφτες.

'=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4.17 (6 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.