Αποτελέσματα Reader Talkback: Είναι η ζωή με τον Covid-19 η σωστή στρατηγική για την Ταϊλάνδη;

Ακολουθεί η αποκλειστική εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία θέτουμε στους αναγνώστες μας μια επίκαιρη ερώτηση ειδήσεων και στη συνέχεια σας δίνουμε μια εβδομάδα για να την απαντήσετε στα διάφορα κανάλια μας, συγκεντρώνοντας μια ποικιλία απαντήσεων και απόψεων για να σας παρουσιάσουμε, τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Εδώ είναι τα αποτελέσματα από την τελευταία μας ερώτηση…

Την περασμένη εβδομάδα, σας ζητήσαμε τα εξής:

Είναι η ζωή με τον Covid-19 η σωστή στρατηγική για την Ταϊλάνδη;

 Είναι αυτή η σωστή κίνηση; Είναι πολύ νωρίς; Θα πρέπει να παραταθούν τα lockdown; Πρέπει η κυβέρνηση να σκάψει βαθιά και να βρει περισσότερα χρήματα για τις επιχειρήσεις και τους άνεργους και να διατηρήσει τους περιορισμούς; Ακόμα κι αν λένε ότι θα το κάνουν, πιστεύετε ότι θα το κάνουν;

 

Εδώ είναι τι είχατε να πείτε εσείς, οι αναγνώστες μας, καθώς οι συντάκτες μας επέλεξαν μερικές από τις πιο διαφορετικές απαντήσεις για να τονίσουν διαφορετικές απόψεις. Ας δούμε τι είχαν να πουν όλοι:

Το Pete S-Living with Covid-19 είναι το μόνο τελικό παιχνίδι για οποιαδήποτε χώρα. Οι εμβολιασμοί δεν εμποδίζουν τους ανθρώπους να μολυνθούν ή να τη διαδώσουν, επομένως η μόνη στρατηγική είναι να εμβολιαστούν οι άνθρωποι όσο το δυνατόν γρηγορότερα έως ότου εμβολιαστεί πλήρως ένα ποσοστό-στόχος (συνήθως 70%) και στη συνέχεια να αρθούν όλοι οι περιορισμοί και να επιτραπεί στις επιχειρήσεις να ανοίξουν ένα ζευγάρι εβδομάδων αργότερα. Τι άλλη επιλογή υπάρχει;

-=-=-=-=-=-=-=-=

Ο εμβολιασμός Peter S-70% στη συνέχεια ζει με τον ιό. Προστατέψτε τους άρρωστους και τους ηλικιωμένους. Ο Covid είναι ένα πακέτο. Από τη μία πλευρά οι θάνατοι από τον Covid. Από την άλλη πλευρά, η ψυχική υγεία συμπεριλαμβανομένης της αυτοκτονίας, της ακύρωσης της εκλεκτικής χειρουργικής επέμβασης, της ανεργίας και της απώλειας επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης των παιδιών στην τάξη και απώλεια κοινωνικής επαφής.

-=-=-=-=-=-=-

Stephen S-Δεν υπάρχει επιλογή. Ο Covid δεν μπορεί να εξαλειφθεί και επομένως πρέπει να ζήσουμε μαζί του. Πρέπει να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να συνεχιστεί η συμπλήρωση με αναμνηστικά εμβόλια. Τότε μπορούμε να επιστρέψουμε στη νέα κανονικότητα. Ο Covid θα συνεχίσει να μεταλλάσσεται και θα πρέπει να συνεχίσουμε να βρίσκουμε νέα/καλύτερα εμβόλια.

-=-=-==-=-=-

Knut J-Είναι προφανές ότι η χώρα πρέπει να τερματίσει το lockdown. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τις περιπτώσεις μόλυνσης έτσι κι αλλιώς. Οι άνθρωποι πρέπει να βγάλουν χρήματα τώρα. Χιλιάδες είναι άστεγοι και δεν έχουν χρήματα για φαγητό. Οι πιθανοί τουρίστες, εάν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, θα πρέπει επίσης να επιτρέπεται να φτάσουν στη χώρα χωρίς κανενός είδους καραντίνα. Απλώς πρέπει να πάρουν κάποιες ευκαιρίες.

-=-=-=-=-=-=-=

Grant R-Αυτή θα είναι μια μη δημοφιλής απάντηση, αλλά δεν υπάρχει «Living» με τον Covid-19. Είναι αδύνατο από μαθηματική άποψη. Οι άνθρωποι το δηλώνουν αυτό ενώ αγνοούν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Covid, ο οποίος είναι πραγματικός και πιθανότατα έχει απίστευτες μακροπρόθεσμες παρενέργειες. Ναι, το ίδιο ισχύει και για τα lockdown. Ωστόσο, η κυβέρνηση έκανε ένα μερικό μισό lockdown για τέσσερις μήνες και μόνο ένα λιγότερο μισό για ένα μήνα πριν βασικά τα παρατήσει. Ναι, ξέρω ότι δεν δίνουν στους ανθρώπους χρήματα ή βοήθεια και οι άνθρωποι αγωνίζονται στους δρόμους. Η κυβέρνηση έχει τα χρήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους της και να σώσει ζωές, αλλά αρνήθηκε να κάνει αυτήν την επιλογή. Ένα σύντομο, αυστηρό, σκληρό, συνολικό lockdown 4-6 εβδομάδων, δανεισμός των χρημάτων (που έχουν) για την παροχή αξιοπρεπούς βοήθειας σε όλους τους εργαζομένους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν έχουν τα βιβλία, θέσπιση μορατόριουμ ενοικίων, αναστολή υπηρεσιών κοινής ωφελείας και αδειών, φόροι , κ.λπ. θα έπρεπε να είχε γίνει για την προστασία των ανθρώπων και για να σταματήσει ο ιός. Αντίθετα, είχατε παντού άστεγους και τώρα θα «ζήσουν με τον Covid» (μισώ αυτή τη φράση) και θα δουν να παίρνει δεκάδες χιλιάδες ακόμη ζωές ενώ εξακολουθούν να αγωνίζονται να λειτουργήσουν την οικονομία τους με περιορισμούς που δυσκολεύουν τη διαχείριση των πραγμάτων . Είναι μια συνολική &%% παράσταση.

-=-=-=-=-=-=-=–

Μπαρτ Ε-

Είναι η στρατηγική που θα έπρεπε να έχει ακολουθήσει ολόκληρος ο κόσμος από την αρχή.
Το βάρος των αποδείξεων είναι ότι τα lockdown δεν λειτούργησαν ποτέ πουθενά και στην πραγματικότητα κατέληξαν να προκαλέσουν μεγαλύτερη υπερβολική θνησιμότητα από τα μέρη που δεν έκλεισαν.
Είτε τα εμβόλια λειτουργούν….. είτε όχι.
Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα lockdown είναι πλέον περιττά.

-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=-

Russ F-Προφανώς επειδή πεθαίνει από τον Covid. Όχι ο ιός αλλά το lockdown. Όταν η σκόνη κατακάθεται και κάποιος κάνει μια μελέτη για πραγματικούς θανάτους από Covid (όχι πέθαναν τις τελευταίες 30 ημέρες) έναντι θανάτων λόγω των lockdown. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που τσακώνονται για τα εμβόλια και τα lockdown θα είναι ήσυχοι. Αλλά οποιαδήποτε μελέτη σαν αυτή θα είναι επαγγελματική αυτοκτονία. Το πλήρες αποτέλεσμα δεν έχει γίνει ακόμη αισθητό. Οι αυτοκτονίες θα αυξηθούν όταν οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει και αποτύχει να αναστήσουν τις επιχειρήσεις και να αντιμετωπίσουν το επιπλέον χρέος των lockdown.

-=-=-=-=-=–=-=-

Markus Z-Είναι η σωστή στρατηγική για όλο τον κόσμο. Εμβολιάστε τους ανθρώπους με ταχύτητα στημόνι και ανοίξτε τα πάντα. Καλύτερα σήμερα από αύριο! Όσοι απορρίπτουν το εμβόλιο θα πρέπει να μείνουν στις αποθήκες τους και να βουρκώσουν…

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Andrew J-

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά να ζούμε περικυκλωμένοι από τον ιό Covid. Η κυβέρνηση δεν θα επικεντρωθεί σε ενισχυτικές βολές. Οι δόλιοι κάτοχοι διαβατηρίων εμβολίου Covid θα ξεπεράσουν κρυφά τη μετανάστευση στην Ταϊλάνδη.
Τα πορώδη χερσαία σύνορα της Ταϊλάνδης που χρησιμοποιούνται από παράνομους μετανάστες θα διατηρήσουν ενεργές τις παραλλαγές του Covid στις κοινότητες της Ταϊλάνδης.
-=-=-=-=-=-=-=-=
Clarence I-Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί άνθρωποι στα νοσοκομεία με αναπνευστήρες, πάρα πολλοί σε σοβαρή κατάσταση και πολύ λίγοι εμβολιασμένοι, ειδικά εκτός της Μπανγκόκ. Είναι πολύ νωρίς για άρση των περιορισμών. Αντίθετα, θα πρέπει να βρίσκουμε καλύτερους τρόπους για να βοηθήσουμε όσους πονούν εξίσου από την έλλειψη εργασίας, αλλά να μην «τα παρατάμε» και να πούμε ότι ζούμε με τον Covid, αυτό που κάνουν.
-=-=-=-==-=-=-=-
John-Δεν είναι μόνο η σωστή στρατηγική, είναι η μόνη στρατηγική. Η γρίπη του 1918 δεν εξαφανίστηκε ποτέ. Εμείς και αυτό εξελιχθήκαμε, και συνεχίζουμε να ζούμε με αυτό. Ο κορωνοϊός δεν φεύγει. Ακριβώς όπως κάνουμε το ετήσιο εμβόλιο κατά της γρίπης, θα κάνουμε και το ετήσιο εμβόλιο για τον κορονοϊό. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα συγχωνευθούν σε ένα μόνο πλάνο. Ακριβώς όπως οι περισσότεροι από εμάς είχαμε γρίπη, οι περισσότεροι από εμάς θα κολλήσουμε COVID και δεν θα είναι κάτι σπουδαίο. Το να καταστρέφεις την οικονομία στο όνομα της καταπολέμησης της μολυσματικής νόσου είναι σαν να πυροβολείς τον εαυτό σου στο κεφάλι επειδή έχεις πονοκέφαλο.

Θέλετε ακόμα να χτυπήσετε; Να πώς:

Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω (κύλιση προς τα κάτω), στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
2 (4 ψήφους)
Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/