Μεθυσμένος άνδρας πνίγηκε μετά από διαγωνισμό κολύμβησης σε κατάσταση μέθης σε σωλήνες αποχέτευσης νερού Sattahip

Sattahip -

Ένας μεθυσμένος άνδρας πνίγηκε αφού αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό κολύμβησης σε κατάσταση μέθης με έναν φίλο του σε μια σειρά από σωλήνες αποχέτευσης νερού που τρέχουν κάτω από έναν δρόμο στην περιοχή Sattahip.

Η αστυνομία Sattahip ειδοποιήθηκε για το περιστατικό χθες το απόγευμα (27 Αυγούστουth) στην υποπεριφέρεια Bang Sarae. Το περιστατικό σημειώθηκε στην έξοδο μιας σειράς αγωγών αποχέτευσης νερού που περνούν κάτω από τοπικούς δρόμους.

Η αστυνομία Sattahip και το The Pattaya News έφτασαν στο σημείο για να βρουν το σώμα του θύματος που αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Tam, ηλικίας περίπου 30 ετών. Η σορός του μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να προετοιμαστεί για την κηδεία.

Ο φίλος του, ο κ. Daecha Kaewwichean, 38 ετών, είπε στην αστυνομία του Sattahip: «Πίναμε αλκοόλ όλο το απόγευμα μαζί ενώ έβρεχε πολύ. Αποφασίσαμε να κάνουμε έναν κολυμβητικό διαγωνισμό στο πλημμυρικό νερό σε σωλήνες αποχέτευσης δίπλα-δίπλα που τρέχουν κάτω από τον κεντρικό δρόμο. Ο διαγωνισμός ήταν για το ποιος θα μπορούσε να κολυμπήσει πιο γρήγορα μέσα από τους σωλήνες αποχέτευσης του δρόμου και να βγει πρώτος που ήταν γεμάτος ορμητικά νερά».

«Κατάφερα να περάσω μέσα από τους σωλήνες, οι οποίοι είχαν γρήγορο και έντονο ρεύμα, αλλά ο κύριος Ταμ δεν τα κατάφερε. Είχαμε πιει για ώρες και παρόλο που είναι συνήθως δυνατός κολυμβητής πιστεύω ότι λόγω του μεθυσμένου δεν μπόρεσε να περάσει τον σωλήνα». κατέληξε η Daecha.

Η αστυνομία του Sattahip δήλωσε στο Pattaya News ότι η ιστορία του κ. Daecha φαίνεται να είναι σωστή και είναι απίθανο να υπάρχουν κατηγορίες αυτή τη στιγμή. Συνέστησαν στους κολυμβητές να αποφεύγουν να αποφασίζουν να κολυμπούν σε γρήγορα κινούμενα κανάλια και σωλήνες αποχέτευσης κατά τη διάρκεια καταιγίδων. Τα μέσα ενημέρωσης TPN σημειώνουν ότι λόγω περιορισμών Covid-19, οι πισίνες και οι παραλίες είναι προς το παρόν κλειστές.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
4 (2 ψήφους)
Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.