Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον αστυνομικών του Nakhon Sawan και του προϊσταμένου τους που φέρεται να έπνιξαν ύποπτο, τέσσερις ήδη υπό κράτηση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Nakhon Sawan -

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Nakhon Sawan σήμερα το πρωί, 25 Αυγούστου, εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον συνταγματάρχη της αστυνομίας Thitisan "Chief Joe" Uttanaphon και 7 άλλους αστυνομικούς, επειδή φέρεται να πέθαναν από ασφυξία έναν ύποπτο για ναρκωτικά, ενώ 4 από αυτούς είναι ήδη υπό κράτηση.

Μια ομάδα 12 αστυνομικών αναζητούνταν από την αστυνομία μετά από βίντεο που διέρρευσαν που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα τις προηγούμενες ημέρες, και φαίνονται να δείχνουν τέσσερις αστυνομικούς με πολιτικά ρούχα να καλύπτουν το κεφάλι ενός υπόπτου με μια πλαστική σακούλα ενώ τον χτυπούν για να εκβίασε 2 εκατομμύρια μπατ από τον ύποπτο. Το θύμα διαπιστώθηκε αργότερα ο θάνατος του.

Η Εθνική Αστυνομία απέλυσε χθες τον επιθεωρητή Thitisan και τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους αξιωματούχους ενώ διενεργούσε εσωτερική έρευνα.

ΦΩΤΟ: INN News

Από τις 9:26 π.μ. σήμερα το πρωί, τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν ενώ φέρεται να επιχειρούσαν να διαφύγουν και οδηγήθηκαν αμέσως για ανάκριση από τους ελεγκτές της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 6.

Ο συνταγματάρχης Thitisan και οι υπόλοιποι αξιωματούχοι, οι οποίοι πιστεύεται από αξιωματούχους ότι έχουν ήδη καταφύγει σε άλλες επαρχίες, αναζητούνται τώρα από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Nakhon Sawan μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Η Συνοριακή Αστυνομία και οι αξιωματούχοι του Γραφείου Μετανάστευσης εντείνουν επίσης αυτήν την περίοδο την επιθεώρηση κατά μήκος των συνοριακών περιοχών της Ταϊλάνδης για να αποτρέψουν τον επιθεωρητή να φύγει από τη χώρα.

 

 

Εικόνα

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook,

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
5 (3 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.